Te melyik személyiségtípusba tartozol ezek közül? (teszt)
2012. dec. 20. 00:33
21/46 anonim válasza:
Az INTJ-nek az analizátor-oldala uralkodik az intuíciója felett? Ezt azért nem jelenteném ki. Nem véletlen nevezték ki domináns funkciónkká az Ni-t (introvertált intuíciót), amit csupán másodhegedűsként egészít ki a Te (extravertált gondolkodás). Magyarra tolmácsolva; mi előbb érzünk rá a megoldásra, minthogy szavakba tudnánk foglalni azt, mi több, sokszor később erőfeszítéseink dacára sem sikerül megtennünk. A legtöbb ember számára elmagyarázhatatlan gondolatmeneteket futtatunk végig agyban, anélkül értjük őket, hogy bárkinek pontosan vissza tudnánk adni. Gyakran érezzük szűkösnek a világ szókincsét ahhoz, hogy kifejezzen minket. Képesek vagyunk "megjósolni" egy-egy lépés következményeit, a cselekmények kimenetelét. Mindemellett az időnk zömét a fejünkben töltjük, az összeköttetésünk rendkívül laza a fizikai értelembe vett valósággal. Nagyjából ezzel lehet jellemezni minket. Senki ne tartson kötözködőnek, tudom én, hogy egyéb mondanivalója is van a kérdéses szövegnek, ettől függetlenül fontosnak tartom tisztázni ezt. Túl könnyű félreértelmezni a rendszert.
22/46 anonim válasza:
INFP. Maximalistának nem tartom magam, de a többi mind igaz. :)
24/46 anonim válasza:
INTJ.
Engem is meglep, hogy ennyien vagyunk itt.
27/46 anonim válasza:
ISTP
bár van néhány dolog, ami nem igaz..:D
28/46 anonim válasza:
I S F J
Kijott ez már valakinek? :D
Régebben, kb.2-3éve, amikor csinaltam a tesztet, I N F J voltam. :o)
Koszi a tesztet!
18/l
29/46 anonim válasza:
Nekem az ISFJ jött ki
én is ismertem már és érdekesek voltak a válaszok is itt!!!
30/46 Wí válasza:
ENFP lábakon járok:) Igaz..(többé kevésbé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!