Hogy küzdjem le azt a tudatot, hogy a csoporttársaim közül pár lány r. bancnak titulál ok nélkül?
Figyelt kérdés
Lányos szakon vagyok sajnos, idén kezdtem az egyetemet és nekem furcsa, de egymást gúnyolják a lányok itt, pedig én ilyet utoljára általánosban tapasztaltam. Ha valakin olyan cucc van, ami nekik tetszik, akkor már lotyó, p.csa stb. Nem csak amolyan összesúgások vannak, hanem voltam fültanúja pár nagyon durva dolognak is, ebből valamelyik engem is érintett, mégpedig, hogy a főnagydumás csaj leribancozott, holott nem is szoktunk beszélgetni. 19 éves vagyok és pár héttel a szülinapom után vesztettem el a szüzességemet a barátommal, akivel még mindig együtt vagyok, semmit nem tudnak az életemről, csak max annyit látnak, hogy nőiesen öltözködöm. Hogy bírjak ki még így 3 évet ilyenek között?2012. dec. 19. 20:12
11/13 anonim válasza:
Az ilyenek csak irigyek,nem kll velük foglalkozni! :)
12/13 anonim válasza:
Én a helyedben szintén kinyitnám a szám... Persze nem olyan szinten, mint ők teszik. Egyetemi éveim alatt velem is történt hasonló - igaz, kicsit másként. Szerencsére van szóbőségem, és nem szoktam leblokkolni soha... a partnert az szokta leginkább felbosszantani, ha vkinek mindenre van egy flegma, nemtörődöm válasza - és itt a jelzőkön van a hangsúly. Ha higgadt tudsz maradni, máris te vagy felül.
Természetesen marad az egy-füleden-be-a-másikon-ki módszer is, csak az nem ennyire hatásos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!