Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdekelne valakit, ha nem élnék?

Érdekelne valakit, ha nem élnék?

Figyelt kérdés

Semmi nem sikerül, bármibe kezdek.

Senki nem szeret és senkinek sem kellek.

Minek éljek?

2009. aug. 22. 20:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

Hogy írhattok ilyet, hogy "tedd meg, nem érdekel senkit" stb?

Nézd..én is voltam már hasonló helyzetben. Nem, nem kamaszkori butaság miatt. Egyszerűen csak nem voltak igaz barátaim, mindig is különc voltam, nem tudtam beilleszkedni. Viszont mostanra már elfogadtam ezt..vannak céljaim, amik nem érintik az emberi kapcsolatokat. Én mindig úgy fogtam fel, hogy ha nem sikerül valami, akkor annak oka van. Nem biztos, hogy azért, mert Te vagy szerencsétlen. Csupán a sors akarja így..hiszek abban, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. Ha most nem sikerült, akkor majd jön valami újabb lehetőség, ami viszont sikerül és erőt ad. Az pedig, hogy nem szeret senki...talán most így érzed. De talán épp ma fog betoppanni valaki az életedbe, akinek te leszel a legfontosabb a világon. Mindennek eljön az ideje. Ha gondolod, írj privit és akár beszélgethetnénk.

2009. aug. 23. 14:30
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

Ez nekem is megfordult a fejemben... De: ha nem szeretnek(legalábbis ha te így érzed, akkor igy is van.), akkor miért érdekelné őket? Egy gonddal kevesebb... :/ Én így gondolom.

16/L

2009. aug. 23. 17:20
 23/25 anonim ***** válasza:
44%
Mi az hogy hogy írhatunk ilyent? kérdezte hogy érdekelne-e megmondtuk h nem érdekelne..
2009. aug. 23. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

Talan meg tul eretlen vagy, vagy nem jo faba vagod a fejszedet!

Hamarosan eljon az a dolog az eletedben, amiert megszulettel es erdemes elned!

Ne keseredj el! Ha nem szeretnek szeress te masokat! ha morcos vagy mas is morcos lesz veled! Azt kapsz amit adsz!

Nem baj hogy morcosnak ismernek. Adj magadnak hataridot, pl hogy: elsejetol jokedvu leszek! Vagy: ma mindenkire mosolygok! Ma mindenkinek a szemebe nezek melyen. Ma segitek valakinek aki raszorul (atmenni az uttesten, elvinni egy megpakolt szatyrot, atadni a heleyedet a buszon, elore engedni valakit a sorban, stb)

Millio egy lehetoseg van amitol jobban es ertekesebbnek erezheted magad. Alig varja mindenki, hogy valakit szerethessen. Mind erre ahitozunk! Szeress es szeretni fognak! 100%

Legy boldog! Es turelems magaddal!

2009. aug. 23. 23:36
 25/25 anonim ***** válasza:
56%
Engem nem, de valakit biztos. Mindenki hiányzik valakinek, gondolom.
2009. nov. 22. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!