Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdekelne valakit, ha nem élnék?

Érdekelne valakit, ha nem élnék?

Figyelt kérdés

Semmi nem sikerül, bármibe kezdek.

Senki nem szeret és senkinek sem kellek.

Minek éljek?

2009. aug. 22. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként fiu vagy vagy lány? Hogy jutottál el idáig hogy ilyen véleményen legyél? Biztos van megoldás a problémáidra :) Családoddal mi a helyzet? nem velük élsz? Bezsélj valakivel biztosan találsz valakit akivel megbeszélheted a problémáid :S
2009. aug. 22. 20:33
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

"Semmi nem sikerül, bármibe kezdek.

Senki nem szeret és senkinek sem kellek.

Minek éljek?"

Ez túlnyomó részt a te hibád. Csak a gyáva emberek dobják el maguktól az életet , de neked még ez sem menne-mivel gyenge vagy.

Én se vagyok egy sikeres ember, de én legalább nem siránkozok.

2009. aug. 22. 20:36
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Az ismerőseidet biztos érdekelné,főleg a közeli hozzádtartozókat.Viszont az öngyilkosjelölteket nem szokta érdekelni,hogy a szülei esetleg belehalnának,ha megtörténne a tragédia.
2009. aug. 22. 20:37
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem szabad az öngyilkosságra gondolnod. Nem ismerlek, de nagyon kérlek, meg ne tedd!!!

Biztosan van családod.Hidd el nagyon hiányoznál nekik.

Én is éreztem így, ahogy most te, de aztán erőt vettem magamon, szétnéztem kicsit magam körül és észre vettem, hogy milyen sok ember próbál közeledni felém, amit én nem hagytam. Nem bíztam meg senkiben és féltem az új dolgoktól. Gondolj arra hogyha valaki akit ismersz, tisztelsz, szeretsz öngyilkos lenne te hogy éreznél? Nézz szét és vedd észre a jó dolgokat is:) Ha valami nem sikerül ne keseredj el, fogd fel úgy hogy legközelebb majd sikerülni fog. Remélem tudtam segíteni.Minden jót neked.

2009. aug. 22. 20:38
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Engem érdekelne az a része,hogy hogy szeretnéd csinálni.Persze ne tedd meg!!
2009. aug. 22. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

talán olyan dolgokba kezdtél amiben nem vagy a legjobb. gondold végig, hogy mi az amit szeretnél csinálni és érzed, hogy meg is tudod csinálni. tűzz ki magad elé egy célt. biztos van olyan dolog amit nagyon szeretnél, akkor érd el azt, bármilyen reménytelennek is tűnjön. ha van álmod valósítsd meg, hiszen azért vannak. ha nem érzed most jól magad akkor változtass rajta és sokkal jobb lesz. te sem tudod, hogy mire vagy képes, addig amíg ki nem próbálod az új dolgokat, csak ne félj semmitől, merj változatni.

ha úgy gondolod írhatsz privibe

2009. aug. 22. 20:59
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem, hogy sok embert érdekelne.
2009. aug. 22. 21:56
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

ha öngyilkos leszel attól semmi nem oldódik meg!

hány éves vagy?

tudom nem old meg semmit de itt egy link:

http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA

2009. aug. 23. 00:03
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
engem se érdekelne. tedd meg.
2009. aug. 23. 00:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató hozzászólásokat, mára már kicsit jobb passzban vagyok. :)
2009. aug. 23. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!