Érdekelne valakit, ha nem élnék?
Semmi nem sikerül, bármibe kezdek.
Senki nem szeret és senkinek sem kellek.
Minek éljek?
Honnan tudod?
Lehet, hogy az vagyok, akiről nem is gondolnád....
Hát igen, nem megoldás, de én már nem tudom mit csináljak.
Annyira elegem van abból, hogy soha, semmi nem sikerül.
Nem tudom mit tehetnék.
Engem nem. A szüleim itt vannak, a nagyszüleim nem ismerik az internetet, a pasim itt van, a legjob barátnőmmel most beszéltem, még vki aki fontos nekem, az magyarul nem tud, szóval ők nem lehetnek.
Tehát hajrá... Remélem, hogy azért nincs hiteled, adóságod az államnak. Jah, és ha egyedül vagy, akkor szólj vkinek, hogy a szomszédok ne szagolják a hulládat.
Őszintén kívánom, hogy érezz úgy, ahogyan én, és akkor neked is ilyen jó lesz, mint nekem.
Remélem, hogy akkor senki sem fog melletted állni, hogy segítsen rajtad!!!!!!!!!!!
Hogy lehet ilyet írni hogy hajrá még ha esetleg viccel is a kérdező... Isten nem ver bottal lehet tovább él mint ti...lehet lepontozni bunko barmok!
Nekem már 2 volt osztálytársam öngyilkos lett... ök is igy érezhettek ahogy te és mégis kiderült haláluk után hogy lettek volna ott barátok meg caád csak ök nem vették ugy észre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!