Mi a francot csináljak, megszerettem a One Directiont!?
Figyelt kérdés
Pár hete hallottam az egyik számukat, ami nagyon megtetszett, és utána még több számukat kezdtem el hallgatni. Egyre több iveot nézek róluk, olvasgatok róluk, és egyre jobban megszeretem ezt a bandát. Mit tegyek??? Mindenkitől azt hallom, hogy ez milyen ciki, szóval nem is mondom el senkinek(a köreimben mindeki rockot meg metal-t hallgat). Nem úgy rajongok értük, hogy mondjuk sikítoznék, mint egy-két őrült csaj, de azért szeretem őket. Ez most akkor ciki?? :$$$ Légyszives csak értelmes válaszokat adjatok!!!
15/l
2012. dec. 16. 14:40
11/12 anonim válasza:
NEM CIKI!Vállald fel!;)Csomó rajongó van,akit emiatt elítélnek,de összetartunk és egy egységes családot alkotunk!Élvezd!!:)
12/12 A kérdező kommentje:
köszi a ti válaszaitokat is <3 xDD tényleg egyre jobban szeretem a 1D-t :)
2013. jan. 12. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!