Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a francot csináljak,...

Mi a francot csináljak, megszerettem a One Directiont!?

Figyelt kérdés

Pár hete hallottam az egyik számukat, ami nagyon megtetszett, és utána még több számukat kezdtem el hallgatni. Egyre több iveot nézek róluk, olvasgatok róluk, és egyre jobban megszeretem ezt a bandát. Mit tegyek??? Mindenkitől azt hallom, hogy ez milyen ciki, szóval nem is mondom el senkinek(a köreimben mindeki rockot meg metal-t hallgat). Nem úgy rajongok értük, hogy mondjuk sikítoznék, mint egy-két őrült csaj, de azért szeretem őket. Ez most akkor ciki?? :$$$ Légyszives csak értelmes válaszokat adjatok!!!

15/l

2012. dec. 16. 14:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*videot
2012. dec. 16. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ha tetszik hallgasd. azért ne reklámozd, hogy szereted o"ket ha tényleg ciki, de nehogy már más miatt ne hallgasd azt am tetszik.

én fordított esetbe vagyok mint te. nálunk az a fura ha valaki nem hallgatja, de én inkább rockot hallgatok s ezt a barátno"im elfogadják :)

15/L :)

2012. dec. 16. 15:18
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. dec. 16. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki? ha szereted az 1D-t akk szeresd és ne változtasd meg vélemnyedet mások mitt. (jó persze a rockos haverjaidnak ne az one directionről árdozz)
2012. dec. 16. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor már nyugodtabb szívvel fogom őket hallgatni :)
2012. dec. 16. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:

nálunk bnőim vannak meghalva az 1D-ért, én pedig a Green Day-ért hasonló punk rock zenekarokért... :D szal pont fordítva

am egy Johnny Depp idézetet a figyelmedbe ajánlanék! :))

Mindenki különc, és pontosan ez a dolog lényege. Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett, hogy szégyenkezünk miatta. Mindnyájunknak megvannak a magunk hóbortjai. Az emberek sokat ártanak maguknak azzal, hogy igyekeznek elrejteni önmaguk elől valódi énjüket pusztán azért, mert félnek attól, vajon mit gondolnak majd róluk a többiek.

2012. dec. 19. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem őket, de mondjuk kb 1 éve találtam rájuk, hetedikes vagyok, bár én kicsit sikítozósabb fajta vagyok (amikor megjelent a Live While We're Young...), de amúgy megértelek, mert az én ismeretségi körömben is kivannak tőle, nem mind, de elég sokan kicsit... sokallják, hogy mit is művelek. Mi van akkor, hogyha mindig Harry a hátterem, hm?:)
2012. dec. 21. 15:43
 8/12 Diamond ♥ válasza:

Egyáltalán nem ciki. Az One Direction most nagyon menő,én is szeretem. Te ezt szereted,ez a véleményed,ez az ízlésed.Fogadd el,és ne akarj mások miatt megváltozni,hanem mondd el őszintén a barátaidnak,hogy ezt szereted,és kész.Ízlések és pofonok.A barátaid biztosan meg fognak érteni.Hallgasd őket nyugodtan.:)

11/L

2012. dec. 22. 14:25
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi az összes választ!! :)
2012. dec. 23. 11:21
 10/12 anonim válasza:
NEM CIKI! ilyen korba igenis normális! És állj ki a 1D mellett ha szereted őket.Ha a köreidben nem nagyon szeretik akk ne reklámozd,de attól IMÁDHATOD őket mint ahogyan én...:) !!!!!!!! Én megőrülök...:DDD
2012. dec. 28. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!