Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyszerűen unom az életem,...

Egyszerűen unom az életem, mit csináljak? 17/F

Figyelt kérdés
Mindig ugyan az. Reggel felkelek, bemegyek suliba. Ott elmegy az idő a magamba üléssel, vagy néha hozzászólok pár idióta osztály társhoz.Barátaim sincsenek, nincs senkivel közös témánk. Vagyis akivel van azt nem érdeklem, mert neki is megvan a saját kis klikkje. Miután hazamegyek suliból, eszek gépezek kicsit, majd tanulok 1-2 órát, van mikor többet. Azután megint gép. Lefekszek és mehet minden előről. Ugyan az. Barátnőm még nem volt. Nem vagyok én csúnya, csak nincs önbizalmam, meg lehetőségem találni. Osztályban tuti nem, suliban meg úgyse megyek oda senkihez, utcán még úgysem, mivel nme járkálok bulizni meg inni ezért ott sem. Gondolkozom rajta, hogy most spóroljak gépre, olyan 100-120.000-et nyárig, és vegyek azt, vagy inkább költsem el kondibérletre, és járjak oda? De szerintem nem érezném jól magam ott egyedül, semmi ismerős, nincs aki segítsen ott akármiben. Meg akkor már vegyek tápkieget ami pénz. Nem tudom mi legyen. Olvasni nem szeretek, max neten ami érdekel.Ennyi.. Nem valami eseménydús ugye?:D
2012. dec. 16. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Írj rám felvesszük a kapcsolatot és megtudod:)
2012. dec. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!