Jogosan lett rám mérges a csoporttársam?
A történet így szól:
prezentálnunk kellett az osztálynak.Ezt felkészülés előzte meg.Megjegyezném,hogy 5 tagú volt a csoportunk. Ebből összesen velem együtt ketten fókuszáltunk arra hogy mi legyen a prezentációban és mit fogunk mondani.
A csoporttársamat aki mérges lett nevezzük most Anikónak :D.A csoporttal nem beszéltünk meg arról sorrendet, hogy ki mikor fog beszélni.
Kiálltunk az osztály elé,senki nem volt hajlandó megszólalni.Elkezdtem beszélni majd átadtam a szót egy másik lánynak.
Utána elkezdett beszélni Anikó,én meg a szavába vágtam és elmagyaráztam amit kellett.
Tulajdonképpen nem direkt beszéltem helyette, egyszerűen úgy éreztem hogy most én kell hogy beszéljek,hiszen a prezentáció tartalma és ötlete tőlem és egy másik lánytól származott,nem pedig Anikótól.
Úgy érzem Anikó nem volt hajlandó közreműködni,de dumálni tudott a többi csoporttárssal amikor készülni kellett volna.
Prezentáció után morgott és agresszívan kérdezte hogy minek vágtam a szavába?Erre bocsánatot kértem de megint elkezdte a dumát,én pedig mondtam hogy máskor akkor o beszél.Nem értem hogy gondolta hogy még neki áll feljebb.Ezután kínos csend maradt az asztalnál.
Igen ez így igaz,illetlenség volt.
Hát úgy érzem mindketten hibásak voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!