Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan lett rám mérges a...

Jogosan lett rám mérges a csoporttársam?

Figyelt kérdés

A történet így szól:

prezentálnunk kellett az osztálynak.Ezt felkészülés előzte meg.Megjegyezném,hogy 5 tagú volt a csoportunk. Ebből összesen velem együtt ketten fókuszáltunk arra hogy mi legyen a prezentációban és mit fogunk mondani.

A csoporttársamat aki mérges lett nevezzük most Anikónak :D.A csoporttal nem beszéltünk meg arról sorrendet, hogy ki mikor fog beszélni.

Kiálltunk az osztály elé,senki nem volt hajlandó megszólalni.Elkezdtem beszélni majd átadtam a szót egy másik lánynak.

Utána elkezdett beszélni Anikó,én meg a szavába vágtam és elmagyaráztam amit kellett.

Tulajdonképpen nem direkt beszéltem helyette, egyszerűen úgy éreztem hogy most én kell hogy beszéljek,hiszen a prezentáció tartalma és ötlete tőlem és egy másik lánytól származott,nem pedig Anikótól.

Úgy érzem Anikó nem volt hajlandó közreműködni,de dumálni tudott a többi csoporttárssal amikor készülni kellett volna.

Prezentáció után morgott és agresszívan kérdezte hogy minek vágtam a szavába?Erre bocsánatot kértem de megint elkezdte a dumát,én pedig mondtam hogy máskor akkor o beszél.Nem értem hogy gondolta hogy még neki áll feljebb.Ezután kínos csend maradt az asztalnál.

2012. dec. 14. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha veletek együtt állt ki,akkor azért jó lett volna ha ő is mondhatott volna valamit...Az hogy néz ki,hogy kimegy dísznek ? :D Szóval igen,valamilyen szinten jogos,de viszont legközelebb nem kell őt is bevenni,ha nem készül fel rá veletek.,és sz@rik rá.
2012. dec. 14. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
igen jogosan. en szemely szerint utalom az ilyen kis seggnyalo mitugraszokat, akik nyali faliznak all day all night, mindent ok tudnak jobban, aztan a vegen meg nekik all feljebb.
2012. dec. 14. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Körítés nélkül arról van szó, hogy Anikó elkezdett beszélni, és te félbeszakítottad. Ez önmagában egy illetlen megnyilvánulás volt, aminek senki sem örült volna. Kint álltok öten, ezért ott már nem számít, hogy ki találta fel a spanyol viaszt a prezentációval kapcsolatban.
2012. dec. 15. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen ez így igaz,illetlenség volt.

Hát úgy érzem mindketten hibásak voltunk.

2012. dec. 15. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!