Mi volt a legviccesebb dolog ami veled történt?
Na, nekem van egy jó sztorim, amin ma már képes vagyok röhögni.
Szóval, legjobb barátnőmmel mentünk Budapestre december 23-án egy amolyan karácsonyi koncertre (punk buli), másnap az első IC-vel mentünk haza, ami természetesen tömve volt. Mi meg kissé még kapatos állapotban voltunk, én meg úgy találtam, hogy meleg van a vonaton, ezért levettem a pulcsimat, ami mellesleg tök szűk volt. Na, jött vele együtt a pólóm, melltartóm, szóval gyakorlatilag ott álltam egyszál csöcsbe a teli vonaton, fejemen egy kupac ruhával, és képtelen voltam visszarángatni, barátnőm meg majdmeghalt a röhögéstől.
Ez már két éve volt, azóta már én is tudok röhögni rajta, akkor viszont baromira beégésnek tartottam (az is volt) :D:D:D
hmmm... nehéz kérdés, sok volt. Talán a legemlékezetesebb, mikor a hugommal utaztunk haza buszon, télvíz idején. Ő fehér gatyában volt, a padló meg tiszta csutak... Na most az egyik kanyarnál a hugom hátrafordult, viszont a busz olyan élesen kanyarodott, hogy hugom szó szerint lefordult a székről a hátára, bele a sár közepébe. A dolgot nehezítette, hogy a hátán volt egy tömött hátizsák, és nem tudott felállni, így csak kapálózott, mint a hátára fordult teknős. Én meg nem tudtam neki segíteni, mert nem láttam a könnyeimtől... Fuldokoltam a nevetéstől.
Már több, mint 3 éve történt, de szerintem az egész busznak szép napot szereztünk.
Hát ez kb. 10 éve történt velem kamaszként...:
Discoban voltunk a két legjobb barátnőmmel, el voltunk ájulva magunktól, hogy mennyire jó csajok vagyunk. Buliztunk, ittunk, pasiztunk. Kimentünk a mosdóba, de nekem nem kellett pisilni, így megvártam őket a mosdó bejárati ajtaja előtt, ami férfi illemhely mellett volt, közben kacér pillantásokat vettem minden arra vetődött pasira. Az egyik írtó jóképű csávó oda is jött hozzám, rám mosolygott és a kezembe nyomott valamit, aztán bement a budiba. Egy 20 Ft-os volt. Megfordultam és láttam, hogy a fejem fölött ki van írva: WC használati díj 20 Ft..., az a barom azt hitte én vagyok a WC-s néni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!