Pontosabban, mi az az apakomplexus?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 23:05
11/29 anonim válasza:
Viszont nekem jó a viszonyom apukámmal. Igaz elég sokszor kiabál velem ha valamit elrontok, de nagyon sokat beszélgetünk és törődik velem.
Mindezek ellenére a 27-32 éves férfiak érdekelnek.
Ez is apakomplexusnak számít? Szerintem nem igazán. Érdekelne, hogy mit gondoltok erről.
17/L
12/29 anonim válasza:
szexuálisan vonzódok ( a vonzalom kölcsönös ) egy táncpartneremhez, aki 14 évvel idősebb nálam. De én őbenne nem apukámat látom, csak egyszerűen szeretek vele lenni, számíthatok rá, segít ha bajban vagyok. Inkább nagyon jó barátságot kapok tőle. ez apakomplexus volna?
14/29 Borbély Barbara válasza:
Na hát nálam a vérszerinti apám le sem szart viszont a nevelő apumtól mindent megkapok, mind szeretetben mind törődésben. Nem vonzódok a maxiumim 5 évvel idősebb pasiknál "öregebbekhez", és volt 2 szinte tökéletes komoly kapcsolatom..azóta viszont megbolondulok h senkit sem találok...és még egy 3 hetes kis akármi miatt is kész vagyok teljesen kikészülni...egyik ismerősöm szerint ez is apakomplexus, mivel hogy a törődést és a szeretet látom kb. bárkiben...de ha van erre új szó örömmel várom.
15/29 anonim válasza:
14/lány Hááát én úgy vagyok vele hogy "idősebb" még 30 év körüli fiúkra is tudom mondani hogy úúúúú de helyes *-* Ez is annak számít??? Am apummal nagyon jó a kapcsolatunk, csak mióta megszületett a hugom rám nem nagyon figyel, még ha akar is hugom nem engedi hogy "másra is figyeljen" :$
16/29 anonim válasza:
én is idősebbekhez vonzodom...de ez nem baj
17/29 anonim válasza:
Nekem apámmal nem rossz a viszonyom csak nem voltunk sosem eleget együtt.És egy 47 éves pasival értjük meg egymást jobban,egyébként nem szerelemből. Ez apakomplexus akkor ? 18/L
18/29 anonim válasza:
14-es szerintem neked nincs apakomplexusod inkább társfüggőséged.
19/29 Minee válasza:
És ha egy férfi vonzódik az idősebb nőkhöz akkor az meg anyakomplexus? Nem értem miért ne lehetne valakinek az a "zsánere" ha idősebb a másik? Ez olyan mint a lopásra is kitalálták hogy betegség.. kleptománia, pedig csak simán lop valaki. (lehet rossz hasonlat de remélem értitek)
20/29 Noémi4000 válasza:
akkor nekem nagyon nagyon durván apakonplexusom van. 14 éves vagyok és kb 25-30 évvel idősebb emberek is bejönnek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!