Csak én vagyok ilyen hülye, hogy minden nap
felidegesítsem magam ezen? Vagy más nem?
Figyelt kérdés
facebookon fenntvagyok egy ideje, ha nem lennék nem lenne kapcsolattartás az emberek fele, telószámla meg drága lenne.. felmegyek.. és olyanokat látok, meg tapasztalok, hogy már nagyon kiráz a hideg... első sorban mindenki kiírkálja a nagyon álltalános nagyon alap, és unalmas bölcsességeket amik felse kéne tűnjenek másnak, viszont ezzel népszerűek is.. meg a nagyképűség... hogy ráírok valakire, főleg női ismerőseimre tök normálisan.. és nem is az, hogy elküldenek, meg iesmi.. hanem gizdák, látom a képeik alatti kommenteknél, hogy lekezelnek mindenkit.. ez miért menő mikor az ember normálisan közelíti meg őket? meg a nyálas önsajnáltató önbizalomhiányos de nagyképű páva fiúkat miért bírják? miért néznek engem primitívnek ha megmondom, hogy gáz ahogy élnek? ja meg a másik.... a " gazdag " elkényesztetett ficsurok miért játszanak gengsztert?
2012. dec. 13. 17:07
1/5 anonim válasza:
Ha idegesít,töröld a profilod..ez könnyebb lesz mint megváltoztatni az embereket..nekem is kb 2 hétig volt profilom,aztán töröltem mielőtt valami maradandó károsodást szenvedtem volna :)
2012. dec. 13. 18:03
2/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Sajnos a facebookos társadalom nagy része ilyen ripacs emberek.
A legdurvább számomra az a 14 éves lány (ismerem), aki konkrétan úgy néz ki, mint egy k*rva. Nem tudok máshoz fogalmazni. Hetente szolizik, festi a haját, műkörme és műhaja is van, ráadásul mellkidobós, feszülős ruhákban és 15 centis magassarkúban jár iskolába. Nem viccelek, tényleg ilyen. Na, ő szokott minden hülyeséget kiposztolni facebookon. Számomra az is érdekes, hogy míg facen elvileg kapcsolatban van egy 25 éves férfival, a suliban legalább 2-3 srác van, akikkel felváltva smárol szünetekben, különböző eldugott helyeken.
2012. dec. 13. 18:04
3/5 anonim válasza:
Amikor felregisztráltam oda, eleinte én is csak pislogtam, hogy mekkora menőjenőnek képzeli ott magát a "lakosság" 80%-a, meg valahol zavart is, hogy én nem tudom magam úgy eladni, mint ezek. Meg hogy azok a lányok, akiket többen ismernek, sokkal több "lájkot" kapnak a képeikhez, tök mindegy, hogy elképesztően ocsmányak. Most viszont örülök, hogy nem bégetek együtt a nyájjal - semmi pénzért nem fecsérelném az időmet és az energiámat arra, hogy a többi ember szemébe hintsem a port, hogy mekkora arc vagyok. Igen, hülye vagy, ha ilyen jelentéktelen dolgok miatt szerzel magadnak akár 1 mérgelődéssel eltöltött percet is. Ha csak ebből áll a facebookozásod, akkor sokkal jobb, ha letörlöd onnan magad.
2012. dec. 13. 20:59
4/5 anonim válasza:
Szerencsére én meg vagyok áldva azzal a tulajdonsággal,hogy az ilyen dolgokat nagyobb erőfeszítés nélkül le tudom szarni, de jó nagy ívbe.:)
De tanács: Ha annyira idegesít,hogy már nem bírod tovább, de azért a barátaiddal még szeretnél neten beszélni, akkor aki nagyon sok baromságot rak ki, azokat tiltsd le vagy töröld az ismerőseid közül.Mivel nem hiszem,hogy ezen tudnál változtatni.
2012. dec. 13. 21:50
5/5 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy miért kell ostoba embereket bejelölni, és ostoba vagy ismeretlen emberek bejelölését fogadni? ja, hogy felvághassanak, hogy nekik sok ismerősük van??? Nekem csak néhány ismerősöm van, azok, akik érdekelnek tényleg. Akik meg nem érdekelnek, szemetelnek állandóan, azokat törlöm. Ennyi az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!