Van időd a hülye felfogásomra? :D Ha nincs akkor inkább hanyagold, mert ez le fog fárasztani! :/:D
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nemsokára 17 leszek, 69-70 kilós és 165 cm vagyok. Csípőben mindig is erősebb voltam, de körülbelül 1 éve felfordult velem a világ. A vékony lányból egyszerre duci lettem. A hasamon egyáltalán nincs semmi, viszont a fenekemen, a combomon és a csípőmön igen. Mindig is akartam hízni egy kicsit, hogy nagyobb melleim legyenek, hát azok lettek de milyen áron? Már mindent kipróbáltam, volt, hogy több ideig bírtam volt, hogy nem. A barátaim szerint nagyon szép arcom van és biztatnak, hogy sok lány megirigyelné a " körte " alakomat még akkor is ha van rajtam egy kis felesleg. Viszont olyannyira önértékelési problémáim lettek, hogy ha bántanak a suliban - kb kétnaponta valamit beszólnak - mindig azt gondolom, hogy azért mert csúnya vagyok és hiába mondanak mást.. Tudom ez olyan kicsinyes és sokkal nagyobb problémák is vannak az életben és én most itt nektek ilyenen nyafogok, igazából nem is tudom mi a kérdésem, tisztára meg vagyok hülyülve, látjátok ? :):D xD vagy is még is van.. miért vagyok olyan dilis, hogy ilyen dolgokon filózok folyton folyvást ?:D Ez itt a kérdés! :/:)2012. okt. 17. 20:07
1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként megértem hogy most azzal jönnétek, hogy el vett 2 percet az életemből mert tényleg annyira túlérzékeny vagyok és túlreagálok mindent, hogy valószínű ezt is de azt ne írjátok, hogy " ha kövér vagy tegyél ellene, ne picsogj ", mert én megteszek tényleg mindent, most is csinálom a fogyókúrát, de ezek a kis fránya kilók nem akarnak elszakadni tőlem könnyen. :D:D
2012. okt. 17. 20:10
2/10 A kérdező kommentje:
Jah igen azt kihagytam, hogy olyannyira depis vagyok már ilyen téren hogy szinte minden nap sírok ha hazajövök iskolából amiért úgy gondolom, hogy köze van a fenekemnek a beszólogatásokhoz, most nagy rajtam a teher is mivel az iskolai teljesítményemnek is tökéletesnek kell lennie hogy felvegyenek majd két év múlva oda, ahova szeretnék menni Fősulira, de annyira piszkál ez a dolog és hogy senkivel sem tudom megbeszélni, hogy muszáj volt leírnom.. még a tanulás se úgy megy, mindig elterelődik a figyelmem. :/
2012. okt. 17. 20:14
4/10 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, csomó csávó szereti az ilyen alkatú lányokat, szóval ne foglalkozz vele. Sírni meg végképp ne sírj ezen mert tényleg nincs itt semmi probléma. Tolj be egy tábla csokit, ugrálj az ágyon valami jó zenére aztán máris jobb kedved lesz ! :D Legalábbis engem mindig helyrehoz valami ilyen.
5/10 A kérdező kommentje:
hahh, köszi :D:D xDxD ...
2012. okt. 17. 21:10
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Jól esik, hogy ezt írtad :)
2012. okt. 17. 21:10
7/10 anonim válasza:
de jó neked hogy ez a legnagyobb problémád hogy mekkora a segged... egyébként nem csak diétázni kell hanem mozogj is mellé az nem létezik hogy így ne fogynál vmennyit... hihetetlen
8/10 anonim válasza:
Hidd el, lehetne rosszabb is. Nincs rajtad semmi olyan, ami miatt rosszabb lennél másoknál, sőt, ha mindenki szerint szép vagy, akkor ez nyilván így is van. Ne depizz, boldogság és hepinessz(mondjuk ez ugyan az).
9/10 anonim válasza:
szenvedsz hogy kövér vagy de azt nem írtad hogy mit sportolsz
10/10 A kérdező kommentje:
Hát nyáron futottam, azt ugye most már hanyagolom, mivel panelba lakok kb kéthetente járok ki a faluba, akkor ott biciklizek, úszok, de a tiédát hülyeségnek tartom, egy nap 4szer eszek kevesebbet, de most nem teszek olyan különbségeket, hogy tészta ezt nem ehetem stb, mert a diétákkal mindig pórul jártam, annyi hogy még 6 után nem eszek és kész. :) Annak a kommentelőnek, pedig aki annyira ki volt akadva, hogy csak ennyi problémám van ,igen. Csupán csak ennyi, csak az a helyzet, hogy kétnaponta bántalmaznak iskolába amióta kövérebb lettem és nincs egy barátom se akivel megoszthatnám. De ha most neked ezzel boldogabbá tettem a napodat, hogy megoszthattad velem, hogy milyen kis problémáim vannak, a kérdésben ott van a válaszom: " Van időd a hülye felfogásomra? :D " A te szavaiddal élve egyszerűen hihetetlen... csókolom. :) Aki pedig türelmes volt velem annak köszönöm a válaszokat, ezzel is sokat segítettetek.:)
2012. okt. 17. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!