Mi lehet a bajom? Félek, hogy kezdek megzakkanni.
18 éves középsulis lány vagyok. Az iskolámat rühellem, minden évben (főként télen) tiszta depressziós leszek az iskola, a tanárok és az engem körülvevő diákok miatt. Nem bánt senki,egyszerűen csak utálom mégsem mennék el máshová. Nem találom önmagam sem, illetve mindig azt hiszem,hogy na most végre olyan vagyok aki igazából vagyok ,aztán rá kell jönnöm,hogy mégsem. Össze vagyok zavarodva sokszor,hogy mit is akarok és ki is vagyok én valójában. Étkezési zavaraim is vannak, van úgy,hogy napokig nem eszem utána meg degeszre zabálom magam aztán órákig sportolok. A sportot viszont szeretem, ez az egy biztos de ha nem eszem ,akkor nincs hozzá erőm, ha túl sokat eszem (3000-4000 kcal) akkor meg azon vagyok,hogy azt ledolgozzam. Volt egy időszak amikor megtaláltam az arany középutat és jól is éreztem magam a bőrömben de elrontottam és visszacsúsztam, most próbálok megint normálisan étkezni ,mert úgy érzem ez az egyik kulcs dolog amin változtatnom kellene. A kedélyállapotom is nagyon változó előfordul,hogy iszonyat jó kedvem lesz és legszíveseben felhívnám az összes ismerősömet és kibékülnék mindenkivel , találkozgatok emberekkel aztán depresszió közeli állapotba esek, megutálok mindenkit magam körül ,elszáll minden életkedvem, lemondom a programokat és egész nap csak sírnék és itthon gubbasztanék egy könyvvel vagy festenék. Egyszerűen nem tudok kiigazodni saját magamon! Nagyon sok "Találd meg önmagad!" típusú könyvet és cikket elolvastam már, az önismereti tesztek töltögetése már szinte hobbimmá vált. Sokszor meglepődöm ,mert azt veszem észre,hogy egymást ütő véleményem van dolgokról. Pl.: Szívesen viselnék "tisztaság gyűrűt" de nem vagyok házzaságpárti,viszont nem akarnék életem végéig szűz maradni. Szép sőt gyönyörű dolognak tartom ha két ember egybekel, viszont én nem szándékozom majd férjhez menni soha.
Mi lehet a baj velem? Már a saját anyukám szerint sem vagyok százas, mert piti kis dolgokon is nagyon ki tudok akadni! Menjek el pszichológushoz? Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
Szia!
Szerintem a kineziológus sokkal hatékonyabb,legalábbis nekem az volt,nekem is volt egy "mélypontom" tiniként.
Ha teheted (anyagilag persze) azt javasolnám,hogy a kettőt egyszerre!(kineziológus és pszichológus)
17:05
Kicsit mesélnél a kineziológusról? Privátban, vagy akár itt is. :) Mennyibe került egy alkalom? Hány óra után segített?
(előző vagyok) itt egy cikk magáról a kineziológiáról
de ha eltervezted,hogy mész,nézz még szét fórumokon,kit ajánlanak!én Százhalombattára jártam egy nagyon kedves hölgyhöz,nekem 5000Ft-ot kért alkalmanként,ennyi a reális ár szerintem,aki többet kér az már gyanús!Az volt az érdekes,hogy én nem hiszek ezekben a dolgokban,és szkeptikus is voltam,de használt,előtte jártam pszichológushoz is,de ez végre használt!
Azt tudnod kell,hogy-mint semmi más-nem megy egyik napról a másikra.Attól is függ,mekkora a "baj",nekem körülbelül 3 hónap volt!
Én is ilyen vagyok még mindig... de mindig lekötöm a figyelmemet: leírom angolul ez zenében a hangulatomat When I wonder what you are, I was gone from the whole
everything
I know it's not good timing now, blazing blazing time
up
I surprised when I saw, actually what you are
Don't get any stress - You are the bad atleast and once
What I've seen in the world only the pain and the
blood
If you want blaze in the sky, you must die once
I don't care what you are
You might kill me... I'm die now mint pl ez:D tudom televan hibával,de mégis jó hogy írok, nem tudom mit írok(vagyis nem mindet) de mégis érzem hogy mit írok...! Twinkle twinkle little girls You have afraid from something
What hiding in your room - one-two sec and they might kill
you...
You can't defend yourself The death will wait for you
They rape you and might KILL YOU
What can you do? When you're always take insides
Not this time you can hold on a sec...
Use your head to know everything
Twinkle twinkle little girls You have afraid from something
What hiding in your room - one-two sec and they might kill
you...
You can't defend yourself The death will wait for you
és a másik gépemnél is volt sok... =( mindegyiket szerettem és előszeretettel énekelgettem amiközbe sírtam egy pasi miatt vagy akármi... és mindig jobb lett:D szóval hajrá^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!