Adnátok tanácsot, mert már kezdek megzakkanni? Mitől lehet?
Kislányom 2 hete kezdte el a bölcsit, a héten már ott is aludt. Az első héten nem volt gond, a héten viszont minden délutánunk/esténk katasztrófa! Olyan hisztiket lever, húzza a hajamat, csíp, pedig soha nem volt előtte ilyesmi! Amúgy is lég heves a vérmérséklete, de amit a héten csinált, kiverte a biztosítékot. Eddig nagyjából tudtam kezelni a hisztiket, de tegnap már arcon locsoltam vízzel!
Gondolom, hogy így vezeti le a feszkót, de ez meddig tart? Hogyan segíthetnék neki? Normális, hogy így viselkedik velem vagy esetleg keressünk fel szakembert? Amúgy szereti a bölcsit, de persze pityereg néha.
Küldök egy blog-címet, itt balra lent regisztrálva kaphatsz bevált hisztikezelő tippeket:
Remélem, hamar túl lesztek ezen az időszakon.
Köszi a válaszokat és a linket!
Egyébként soha nem ütöttem még meg vagy ilyesmi és nem is szeretném, de annyira felhúzott, hogy ez is megfordult a fejemben sajnos... Tudom, hogy nem vezet sehová és nagyon ellenzem is, ezért szeretném megfelelően kezelni.
Amúgy ő attól, ha beküldöm a szobájába rendesen sokkot kap és olyan eszeveszetten visít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!