Valaki segítene "legjobb barátnő"-s ügyben nekem? :S
Olyan vagy, mint én és a legjobb barátnőm 8.-ban... Ahogy olvastam legalábbis hasonlónak tűnt. Nálunk én voltam az, aki nem foglalkozott vele, és a legjobb barátom meg rád hasonlított.
Nos, én ha valaki sír, és vígasztalják azért nem megyek oda hozzá, mert minek kellek énis oda? tehát érted?..(mármint nincsenek ott már elegen?) Amúgy akik vigasztalnak sokszor nem igazi barátok, az igazi barátok nem vigasztalnak, vagy ha igen, nem hagyományosan, vagy ordítanak veled h ne sírj már, vagy megnevettetnek, vagy csak ülnek melletted csendben és hallgatnak. A "legjobb barátnőd" szerencsés, hogy ennyire szereted. Amúgy nálunk az ilyen se veled se nélküled helyzetek úgy oldódtak meg, hogy jól beolvastam neki, vagy ő nekem, de többnyire én. Szóval veszekedtünk. Aztán 3 nap esetleg egy hét "sírásrívás" meg "ökölpárharc" után megoldódtak a dolgok.
Írj neki levelet, és tedd bele a táskájába, lehetőleg mikor hazamegy, hogy más ne lássa. Egyszer ugyanis mikor a barátnőm olvasta a levelem a fiúk kikapták a kezéből és hangosan felolvasták. Persze sok emberről leírtam benne a véleményem, elég szar helyzet volt -.- Node! szóval ezt javaslom. szivecskét ne rajzolj rá szerintem :D legyen komoly a levél, és kérj írásban vagy szóban választ a levél végén. HAJRÁ! Ha tényleg szereted a barátodat, simán megéri, hogy 2 hónapig mászkálj utána, míg észre nem veszi, hogy mennyire fontos neked :) :D
Én is szívesen leszek a barátod:)
Amúgy szerintem igen, a 4 emberrel kéne törődnöd, mert úgy látszik, a barátnőd továbblépett.
Nagyon durva voltam? Nekem is volt ilyesmi, csak én a másik fél voltam, valamiért nagyon ellenszenves lett nekem az akkori egyik legjobb barátnőm, aki miatt hanyagoltam a régebbieket.
Újra jóban vagyunk, de közel sem annyira, mint kb. 1 éve, inkább a fent említett régebbiekkel foglalkozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!