Most mire célzott a barátom?
Figyelt kérdés
Nos a barátom se én se vagyok egy partiállat, nem is nagyon megyünk. De lesz majd jövőre szalagavató after, és erről kérdeztem őt. Én: Majd jövőre az afteren csak iszunk, hisz az arról szól. Erre ő: Az biztos fogok g**i majd a Norbival, meg a Marcival. Ebből nekem az jön le, hogy akkor le fog engem szarni, és inkább máshoz megy. Megjegyzem ezekkel az emberekkel max 2 órát tölt suliidőben hetente, velem meg naponta 7-8 órát. Most jól veszem le azt amit mond? Lécci segítsetek. Köszönöm (ha lehet csak értelmes válaszokat)2012. dec. 7. 22:37
1/4 anonim válasza:
Látszik, hogy még éretlen vagy :) 1 az, hogy ha velük keveset van miattad, de jó cimborák akkor persze, hogy kihasználja az alkalmat ha velük bulizhat. 2 egyáltalán nem biztos, hogy addig még együtt lesztek... főleg ha ennyire magadhoz láncolod :) 25/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Szerintem rosszul értelmezed. Nem láncolom magamhoz, egyszerűen 12 éve ismerjük egymást és folyton együtt voltunk, mindig segítünk egymásnak, szinte a lehető legtöbb időt együtt töltjük és ez kölcsönös(200 km bicikli nyáron 1 nap alatt, elhoztam a csomagját még külföldön volt stb.) . Azokkal a gyerekekkel osztálytárs szinten van, nem igazán érdeklődik irántuk ők sem iránta, én főleg nem gátolom. Max lecke meg ilyneket kérdeznek egymástól. Ráadásul azok emberileg mások, és meglepett engem, ez a mondata, mert eddig nem volt ilyen. Részemről nem akarnék olyannal barátkozni akinek csak az iskolaévekre kellek lepattanónak ha érted.
2012. dec. 8. 10:55
3/4 anonim válasza:
Annyira bírom mikor a hozzád hasonlók feltesznek itt egy kérdést, de nem azért, hogy választ kapjanak... nem.... nektek megerősítás kell, hogy nektek van igazatok és punktum. Na ne...... én ilyet nem játszok.
4/4 A kérdező kommentje:
Na megnyertem a fogadást, hogy vannak itt gondolkozó emberek :D
2012. dec. 8. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!