Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mire célzott a barátom?

Most mire célzott a barátom?

Figyelt kérdés
Nos a barátom se én se vagyok egy partiállat, nem is nagyon megyünk. De lesz majd jövőre szalagavató after, és erről kérdeztem őt. Én: Majd jövőre az afteren csak iszunk, hisz az arról szól. Erre ő: Az biztos fogok g**i majd a Norbival, meg a Marcival. Ebből nekem az jön le, hogy akkor le fog engem szarni, és inkább máshoz megy. Megjegyzem ezekkel az emberekkel max 2 órát tölt suliidőben hetente, velem meg naponta 7-8 órát. Most jól veszem le azt amit mond? Lécci segítsetek. Köszönöm (ha lehet csak értelmes válaszokat)

2012. dec. 7. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy még éretlen vagy :) 1 az, hogy ha velük keveset van miattad, de jó cimborák akkor persze, hogy kihasználja az alkalmat ha velük bulizhat. 2 egyáltalán nem biztos, hogy addig még együtt lesztek... főleg ha ennyire magadhoz láncolod :) 25/L
2012. dec. 8. 04:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Szerintem rosszul értelmezed. Nem láncolom magamhoz, egyszerűen 12 éve ismerjük egymást és folyton együtt voltunk, mindig segítünk egymásnak, szinte a lehető legtöbb időt együtt töltjük és ez kölcsönös(200 km bicikli nyáron 1 nap alatt, elhoztam a csomagját még külföldön volt stb.) . Azokkal a gyerekekkel osztálytárs szinten van, nem igazán érdeklődik irántuk ők sem iránta, én főleg nem gátolom. Max lecke meg ilyneket kérdeznek egymástól. Ráadásul azok emberileg mások, és meglepett engem, ez a mondata, mert eddig nem volt ilyen. Részemről nem akarnék olyannal barátkozni akinek csak az iskolaévekre kellek lepattanónak ha érted.
2012. dec. 8. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyira bírom mikor a hozzád hasonlók feltesznek itt egy kérdést, de nem azért, hogy választ kapjanak... nem.... nektek megerősítás kell, hogy nektek van igazatok és punktum. Na ne...... én ilyet nem játszok.
2012. dec. 8. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Na megnyertem a fogadást, hogy vannak itt gondolkozó emberek :D
2012. dec. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!