20 éves vagyok és egész nap otthon ülök,2 barátom van összesen és velük is csak ritkán beszélek. Nem járok bulizni se, mert nincs kivel :/ Csak én vagyok ilyen blfasz?
suliból sincsen senki akivel jóba lennék, iagzából egyik osztálytársam se olyan akivel el tudnék beszélgetni. ez az otthon gyöpösödés kb 2 éve van így. és sajnálom magam mert én igazából nem ilyen vagyok hogy otthon rohadjak, ez nem nekem való. eljárnék bulizni is csak az baj hogy nincs kivel
hogyan szerezzek haverokat? van itt még ilyen ember mint én?
20F
na, azért jó hogy nem csak én vaygok ilyen :d
voltam már egyedül, de ahoz jó részegnek kell lennem hogy odamenjek valakihez és ezért nem preferálom ezt a bulizási módszert
első meg harmadik.
ti merre laktok? :D
szerinem járj el valamit sportolni biztos hogy találni fogsz valakit vagy egy lányt
én is majd kipróbálom :D csak én lány vagyok
Én esztergomi vagyok. elég messze laktok
jó ötlet. itt nemnagyon van rá lehetőség, meg nemtudom miylen sportot kezdjek el. te milyen sportot fogsz kipróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!