Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy ilyen korszakon túljutni?

Egy ilyen korszakon túljutni?

Figyelt kérdés

depressziószerű tüneteim lettek, elég sok minden összejött az utóbbi időben és nem találom a helyem, nem érzem jól magam a bőrömben és rengeteget sírok. Néha azt érzem h igenis úrrá leszek a dolgokon, de aztán megint padlóra kerülök. Sokat vagyok a barátomnál, és tegnap is itt aludtam de csak zokogtam még vagy egy óráig, teljesen kikeltem magamból, alig győzött nyugtatgatni nem voltam kb magamnál. Nagyon ijesztő, főleg h azért annyira nem tragikusak a problémáim...Aztán nem bírtam rendesen aludni amivel ugye őt sem hagyom, mert folyton forgolódom...

nagyon szégyellem már magam, h elege lesz belőlem h ennyit hisztizek, és nem is lesz kedve áthívni aludni, mert csak a nyavalygásomat kell hallgatnia és még aludni se hagyom. De egyszerűen nem tudom mi van velem, és h h tudnék úgy viselkedni h egy vonzó, szeretni való nő legyek a szemében. (azt mondja most is h szeret de nem hiszem h sokáig fog így...)

21L

2012. dec. 7. 09:22
 1/5 anonim válasza:

Mélyponton vagy, ezen sajnos túl kell jutni. Ha a barátod tényleg szeret,akkor együtt túlvészelitek. Engem például, mindig csak párom tud megvigasztalni,ha nagyon elkeseredek.

Próbáld meg lekötni magad valamivel, hogy ne tudj annyit agyalni. Takaríts, készíts sütit, olvass, vagy ilyesmi!

2012. dec. 7. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit leirtál, annak alapján szakember segitségére van szükséged. Önmagad miatt. (Ennél sokkal többel nem lehet téged vigasztalni itt, hiszen semmit sem irtál, csak annyit, hogy nagy a bánatod /ok, megnyilvánulásaid, kiutkeresésed elözmények sehol/)
2012. dec. 7. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak ilyen időszakai, nem hinném, hogy ezért pszichológus kellene.

Én az egyetem alatt voltam többször is hasonló helyzetben,nagyon rossz volt..sokszor arra sem voltam képes, hogy felkejek az ágyból.

Viszont ha ez nem fog elmúlni magától rövid időn belül akkor tényleg lehet szakemberen gondolkodni.

22/N

2012. dec. 7. 09:52
 4/5 anonim válasza:

Erőt kell venned magadon. Édesapám ugyanez volt, belesüppedt ebbe a depresszióba. Minek jó az? Kinek? Neked nem, párodnak, családodnak se. Mi értelme?

Van munkád? Élnek a szüleid, családod? Viszonylag jó a kapcsolatod velük? Elfogadható az életszínvonalad? Ha igen ezekre a válasz, mi a baj? Mi az a sorozatos balszerencse, amiért egy fiatal lány elhagyja magát?

A barátod szeret, már ez hatalmas segítség.

Én most, Karácsony előtt vesztettem el Apum, aki ugyanígy "elhagyta" magát. Én mégse teszem, hiába kimondhatatlan a fájdalom. Dolgozok, keményen, hogy megmaradt családom támogassam. Önkéntesen segítek menhelyi állatokon, hogy a lelkem helyretegyem. És ott a párom, aki a legnagyobb támasz.

Szedd össze magad. Ha nem magad miatt, a barátod miatt.

24/L

2012. dec. 7. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg fognak kövezni engem a válaszom miatt.

Szerintem is jó dolog ha veled van a barátod. De nem biztos hogy rossz dolog lenne ha szakítanátok! Akkor úgy éreznéd minden összeomlott de egy teljesen új életet is kéne kezdened (bár nem tudom mióta vagytok együtt), össze kéne szedned magad, de az biztos hogy erősebb lennél mint előtte.

2012. dec. 9. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!