Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok hízni? (többi...

Miért nem tudok hízni? (többi lent)

Figyelt kérdés
már vagy kb két hónapja ugyan abban a súlyban vagyok 55kg és nem tudok hízni. miért van ez?
2012. dec. 6. 21:15
 1/6 M@x ***** válasza:

Az nemtől életkortól függ hogy baj-e.

Egyébként azért mert már születéskor (vagy előtte már nem tudom pontosan) kialakulnak ezek a mirigyek amik ezeket irányítják, és már akkor el van döntve hogy milyen súlyú leszel... Ezen nem igazán érdemes változtatni, csak akkor ha tényleg durva a különbség... :))

2012. dec. 6. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
hát 15 éves vagyok. 13 éves koromban 85kg voltam. most nem egyáltalán nem hízzok..
2012. dec. 6. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb 16-17 éves koromban voltam 53kg, de 2 hónap alatt lefogytam. Azóta sem híztam. Közel (vagy több mint, fene tudja) 10 éve 47kg vagyok. Genetikailag vagyok sovány alkatú.

A te esetedben (a genetikát leszámítva) még tombolnak a hormonjaid, ennek következtében lehetnek súlyingadozásaid.

Itt inkább az a fontos a korod helyett/mellett, hogy milyen magas vagy.

2012. dec. 6. 21:38
 4/6 M@x ***** válasza:

Hát igen a hormonok... Azok még be fognak zavarni... De örülj neki hogy ilyen jó az alakod :D

Mindenben meg kell látni a jót :D

2012. dec. 6. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
176cm vagyok. és én úgy gondolom hogy csúnya ha ilyen sovány vagyok..
2012. dec. 6. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik az alkatod, akkor próbálj mozgással elérni olyat ami jó neked, és ne tömd magadba a zsíros kenyeret, meg sok cukrot, hanem élj egészségesen. Mozogj, egyél rendesen. :)
2012. dec. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!