Hogy tudok gyorsan hízni pár kilót?
Figyelt kérdés
Egy kicsit vékony vagyok és szeretnék hízni csak nagyon nehezen megy mert örököltem és ha valaki tud segíteni azt megköszönném..:D2012. júl. 7. 01:09
2/9 anonim válasza:
Vegyél súlyzó tárcsákat, és tegyél a zsebeidbe, vagy 15 kilót.
3/9 anonim válasza:
Viccet félre téve, az esti, alvás előtti evés hizlal.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.:D még azért fogorvoshoz is el kell menjek hogy tudjak csokit enni..xD
2012. júl. 7. 11:04
5/9 anonim válasza:
attól függ milyen nemű vagy, legalább is nem ajánlanék egy durva hátizomépítést lányoknak, nem túl nőies...
ha tényleg akarsz hízni, és genetikai adottságod is van rá, akkor legalább 1-2 hónapban kell gondolkodnod. ha így is érdekel még, akkor keress meg privátban.
6/9 A kérdező kommentje:
hát én lány vagyok..:D és a 2 hónap pont jó mertszünetbe kéne hízni szóval majd írok.:D köszönöm.:)
2012. júl. 7. 16:04
8/9 A kérdező kommentje:
Megyek mekibe. :D hívom a haverom azt zabálok egész nap.xD
2012. júl. 31. 17:57
9/9 anonim válasza:
hogy halad a hízás? elkezdted, amit mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!