Egyetértetek velem, vagy inkább ellenem?
Diszkó...
A két barátnom elore megbeszelte a fiuval hogy ok csinaljak a zenét, erre a fiu másnap a diszkoban oda állt a diszkó pult moge és csinalta. Ez a baratnomnek egy bizonyitas lett volna mindenki elott, vegzosok vagyunk így ez lett volna az utolso diszkonk, a fiu kisebb mint mi. Retentoen merges voltam, hogy hogy tehete ezt kiirtam a tablara hogy h*lye, ny*mi, roh*adek..Kesobb nekem allt, hogy ilyet nem kenne, meg hogy o nem is akart haza akart volna menni. En meg mondtam, hogy akkor miért nem ment haza. O meg, hogy mert nem tudott. En meg hogy legalabb bocsanatot kerhetet volna a baratnomtol, szoval ne csodálkozzon hogy felirtam. Igazam volt, vagy nem??? Emiatt legyen buntudatom?
Hülye ? Nyomi ?
....Biztos végzősök vagytok ?
gondolom 8.ban..
hát inkább meg kellett volna kérdezned, hogy miért nem engedett oda titeket. igazad van, de azért ilyeneket felírni a táblára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!