Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok tele rosszindulat...

Miért vagyok tele rosszindulattal?

Figyelt kérdés
Csak gyűlöletet és szánalmat érzek, és az önsajnálat. Rosszul érzem magam:(
2012. dec. 5. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú?
2012. dec. 5. 23:33
 2/7 A kérdező kommentje:
lány, vagyis már inkább nő...
2012. dec. 5. 23:33
 3/7 anonim válasza:
Ez egy ideiglenes állapot voltam már én is hasonló helyzetbe évekkel ezelőtt de a kérdést valójában magadnak kell feltenned szerintem neked is voltak céljaid csak attól féltél hogy kudarcot fogsz vallni és ha egyszer nem sikerül máskor sem fog elven nem mertél talpra állni és akik sikert értek el azok iránt gyűlöletet táplálsz még ha ezt magadnak nem mered bevallani és azért sajnálod magad mert úgy érzed mindenki jobb nálad mert céltudatosabbak mint te de az igazi vesztes az aki fél harcolni nem az aki elveszti a csatát vállald fel önmagad változz meg annak megfelelően amiket saját magaddal szemben elvársz ha ezeket teljesíted mások szemében is tiszteletet fogsz érezni magad irántad.
2012. dec. 5. 23:41
 4/7 anonim válasza:
iránt*
2012. dec. 5. 23:41
 5/7 A kérdező kommentje:
huh, hát köszi a választ, azt hiszem telibe találtál...csak...úgy érzem már késő, már nem sok minden villanyoz fel.
2012. dec. 5. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Véleményem szerint te egy nagyon szeretet hiányos ember vagy és úgy érzed nem értenek téged az emberek,ami dühít.Én is éreztem ilyet,hidd el hogy én minden második emberre haragszom,de nem azért mert rossz ember vagyok,épp ellenkezőleg,mert primitívnek és igazságtalannak tartom őket,legyen itt szó a szegényeken való uzsora kamatos élősködések stb...elgondolkodom az életen sokszor és nem értem az embereket.

Szeretnéd ha értenének téged is az emberek, de mivel nem ez történik, először elszomorított a dolog, majd kis idő után már gyűlöletté és szánalommá vált a szomorúságod,de egy idő után tönkre tehetik ezek az érzések az idegeidet.Rajtad múlik, hogy így marad-e, de minden esetre szükséged van egy pszichológus segítségére.

2012. dec. 5. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez elég szűk , ennyiből elég tágan lehet csak következtetni az okokra , ha részletesebben kérdezhetlek és van kedved róla beszélgetni írj egy privit , hasonló gondokkal én is szenvedtem évekig sajnos
2012. dec. 6. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!