Szerintetek dilis aki magában beszél vagy is hangosan gondolkodik?
Én szoktam eljárkálni, de énis sokszor beszélek magamba, hangosan gondolkodok.
Szeritnem am az a beteges amikor már valaki egyedül van és mással társalog, szal kb veszekszik magával, de nem úgy h nem tud eldönteni vmit és azért, hanem minta egy valódi második személlyel veszekedne. A környékünkön lakik két olyan ember is, egy öregasszony meg egy férfi, akik mindketten egyedül élnek és sokszor hallom h beszélnek magukba, főleg az öregasszony, de az már annyira, h tényleg azt hittem egyszer h van vele vki. Szal szerintem a hosszas magány okozhatja azt a fajtát ami beteges az embernél.
Skizofréniának hívják a betegséget! :D Jah eléggé brutális.. ÉS egy csomó ilyen beteg ha nem kezelteti magát akár gyilkolhat is! Mert személyiség hasadása van és lehet hogy a másik személy aki "benne tartózkodik" a rossz... Egy csomó filmben láttam, h Skizofrén a sorozatgyilkos meg stb.. A gyilkos elmékbe sokat látni ilyet..:D
Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kialakulhat későbbi életkorban is. Nők esetében kritikus a gyermekszülés és a változás kora.
Köszi a riogatást, de a skizofrénia azt jelenti, hogy tudathasadás. Nekem nincs 2 személyiségem. ÉS nincs olyan hogy egyszer én vagyok egyszer meg egy másik én. Nem szoktam elfelejteni így dolgokat. Szóval nem is leszek gyilkos :D
Jah de le szoktam csapni a legyeket. Szented kóros gyilkosság? XD
Nem neked írtam..xD Már én is írtam ide, hogy szoktam magamba beszélni.. :D
Csak az eöttem lévőnek írtam le hogy melyik betegség az amire ő gondol.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!