Hogy lehetnék kitartóbb?
Az emberek szinte mindig kitartással érik el a céljaikat. Én viszont eddig semmit nem tudtam hosszabb ideig csinálni kemény energiabefektetéssel. Mindig eszembe jut valami, amiért elkezdek lelkesedni, bele is vágok, de amint jön az első pár akadály, ideges leszek, vagy megunom, inkább elmegyek számítógépezni. Pedig tényleg érdekelne több dolog is. Szeretnék kreatív lenni, hogy valamit letegyek az asztalra. Hogy változtassam meg a hozzáállásomat?
17/l
Kedves Kérdező !
Már maga a kérdés feltétele is a helyes irány a változáshoz. Az eddigi "lángolás" "lankadás" szindróma tipikus azokban az esetekben,ha a lángolás nem az egyéniségünk-érdeklődésünk-képességünk bármelyikének nem megfelelő a tevékenység irányába van, vagy nem elég erős a vágy a kitűzött cél elérésére. A harmadik ami "lankadás" irányába billentheti a mérleget a támogatás tanítás vezetés hiánya a CÉL felé vezető úton. A jó hír az hogy ezen problémák mindegyike orvosolható megfelelő motiválsággal,és egy "követendő" Szponzorral
Én is küzdök ezzel. Bár inkább a lustaság és a netfüggés áll utamba. Esetleg versenyezzél, önmagaddal, vagy másokkal, mérd az időt. Továbbá lehet fokozatosságra, vagy részeredményekre törekedni. Tehát a himaláját is lépésenként másszák meg :)
Kereshetsz még társaságot akikkel együtt csinálod a dolgot, és akik miatt nem hagyhatod abba csak úgy, hanem értük is dolgozol, közös célért. (én pl amatőrfilmezéssel foglalkozom hobbiként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!