Hogy lehet a túlzott stresszen úrrá lenni?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok vezetésből levizsgázni mert a vizsga napján olyan kétségbeesés tör rám amin képtelen vagyok ùrrá lenni. Tök jól parkolok és vezetek amùgy.de a vizsgàn blokkol az agyam....hogy tudnék ezen ùrrá lenni?2012. dec. 4. 22:37
1/4 anonim válasza:
Veszel egy nagy levegőt, és leszarsz mindent.
2/4 anonim válasza:
Te jobban tudsz parkolni, mint az oktató! :) És jobban is vezetsz! :)
Mi a stressz? Saját magadat felingerled, esetleg bebeszélsz magadnak dolgokat. Ez neked jó?
Elmész kocsikázol egy kicsi, lesz utasod is! Hurrá!
Minden felfogás kérdése. És önbizalom, hogy meg tudod csinálni, hiszen nálad sokkal ügyetlenebbeknek is sikerült! :)
Vagy felfoghatod lazán, lesz ami lesz. Te megteszel mindent a vizsgán, a stressz csak ront a helyzeten. Úgyhogy egy jó nagy nevetés a vizsga előtt! :) Hisz lesz ami lesz.
3/4 anonim válasza:
Igyál! Faterom annak idején tolt egy féldecit úgy ment vizsgázni. Igaz ez még valamikor a 80-as években volt. XD
4/4 anonim válasza:
Nekem a naturland nyugtató tea segített!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!