Az öngyilkosságon töröm már a fejemet mert totális káosz az életem. 20 éves fiú vagyok. Szerelmi életem 0 és az is volt. Családi életem 0 komoly gondok vannak el akarok itthonról költözni de nem tudok nincs munka,pénz... minden nap ugyan az van nincsen értelme az életemnek nem látom semmiben a jót. Utálom a reggelt az estét mindent. Pánikbeteg is vagyok. Vagy hamarosan, vagy évek múltán, ha ez így folytatódik, végzek magammal és megszűnik minden szenvedés.
Hasonlóan érzek. De ne add fel. Ameddig én tartom magam, tartsd te is!
2012. dec. 3. 19:48
2/7 anonim válasza:
Szedd össze magad! Senkinek sem fenékig tejfel az élete, mégsem öljük meg magunkat. Ha az élet lekever egy pofont, akkor nem a földre fekszünk és várjuk a halált, hanem igenis visszaütünk annak a mocsoknak! Tégy te is így! Tegyél a problémáid ellen, mert maguktól nem oldódnak meg!
2012. dec. 4. 02:17
3/7 anonim válasza:
Ha mindenki öngyilkos lenne, akinek sz@r van a palacsintájában, akkor az a maradék is néhány mi a f@szt csinálna utána? Életük végéig temetgessék az öngyilkosokat, mígnem nekik is elegük lesz ebből és kihaljon az emberiség ?
2012. dec. 4. 12:17
4/7 anonim válasza:
Nincs munkám.Nincs pénzem. Utolsó pénzem elment a család tartozásába,amely még így is hatalmas.Maradt egy kevés amiből c vizsgát fejeztem volna be.A hülye vizsgabiztos mindig az okot kereste arra,hogy belémkössön.Megbuktatott.Elöször az volt a baja,hogy lassan mentem,majd gyorsan.Jött egy helyzet ami nem mindennapos,így felszólalt: Az oktató besegíthet... Ekkor már tudtam,hogy a vizsgámnak vége.Vége is lett.
Pár napja rá a kapcsolatom is végetért. Elötte évekig "zaklatott" egy csaj..
Szóval az élet nem könnyű.De neked megvan.Sok olyan ember,aki ÉLNI SZERETNE,NEM ÉLHET.EZ LEGYEN A FEJEDBEN.TE ELDOBNÁD MAGADTÓL AZT,AMIÉRT MÁS MINDENT MEGADNA../de ez sajnos nem így működik./
TESSÉK KÜZDENI.NE ADD FEL SOHA.KEMÉNY MUNKÁVAL,ÉS KITARTÁSSAL összejön.
Sok sikert!
21F
2012. dec. 4. 21:49
5/7 anonim válasza:
Azt mondod nincs mit vesztened?
Akkor fogj egy hátizsákot és irány a nyugat. Hátha akad melo, és mégis lesz életed.
2012. dec. 5. 00:13
6/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok! Én ezt mondogatom magamnak: Ha most hülyeséget csinálok, akkor feleslegesen bírtam ki eddig! 20/f
2013. jan. 1. 12:30
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat kicsit már jobb bőrben vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!