Nem bírom tovább! Miért ilyen bunkók velem az emberek? 16/L
Az a baj, hogy túl érzékeny vagy és félénk.Ezt az emberek megérzik, és így is viselkednek veled.Próbáld ki az utcán, hogy kihúzod magad mint egy cső kukorica a zsákban, én vagyok a kemény legény stílusban(nem baj, ha lány vagy),és így menjél.Ne mutass kikerülési szándékot,és légy tökös.Nézd meg, hogy nem fognak neked menni!Aztán majd az osztályba is nyisd ki a szád, és ne azzal törődj ki mit mond,ne is érdekeljen a reakció.Legyél laza.Egyébként csak most indul a tanév.Az erősebb kutya érvényesül, de fog ez változni,majd figyld meg.
Majd megtalálod az arany középutat.
az emberek barmok, magukon kívül semmi se érdekli őket. szokj hozzá hogy később is ilyenek lesznek. ha nincsenek nagy melleid, darázsderekad, cuksi pofid, akkor te is csak egy vagy a sok közül.
kíváncsi vagyok melyik városban laksz.
"Az erősebb kutya érvényesül, de fog ez változni,majd figyld meg. "
a felvezetéssel és a mondat első részével egyetértek. viszont sajnos nem kellene automatikusan mindenkit lekezelni aki nem bunkó velünk. ezért van tele bunkókkal az ország, mert mindenki keménykedik. másrészt a tartás nem sokat jelent, mondjuk egy megfelelő testalkat és harci tudás már nagyobb alapot ad arra, hogy féljenek tőled. de tisztelni akkor sem fognak. és a baj itt van.
és hogy változni fog? nem hiszem. az emberek semmiképp sem fognak. 16 évesen már nagyjából van egy jellemük, ami meghatározó lesz egész életükön át. ha szerencsések, később észhez térnek, de ez ritka dolog. sőt, általában fordítva működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!