Hogy lehet ezt elviselni, érdemes még egyátalán így élni?
Már annyira nehezen viselem a folyamatos kudarcokat, egyszerűen semmi se okoz örömet, az összes eddigi randim nagy része kifejezetten jól sikerült, de a lányok mégis leléptek és többet nem is hallottam felőlük. Már azon gondolkozok hogy ha a következő randim is szarul végződik inkább megölöm magam.. hiszen minek egyátalán így élni..
ezt még leírni is rossz, de most minek szenvedjek éveket h utánna ugyan úgy kinyiffanjak..
Hányszor írjam már le hogy nem érzik rajtam h siránkozok? Nem szoktam rinyálni, azt én is utállom, normálisan szoktam dumálgatni velük, közbeiktatva vicces sztorikat amik a témához kapcsolódnak és velem megtörténtek és ők is ugyan ezt teszik és látom is rajtuk hogy jól érzik magukat, végül mégis eltűnnek. Erre keresem a magyarázatot.
A legjobb az lenne ha lenne bátorságom az egyiket utólag valahol elkapni és megkérdezni hogy mégis miért lépett le.
Nemrég volt egy randim egy pasival. Elég jól eldumáltunk, hülyéskedtünk, hazafelé megfogta a kezem, elkérte a számom... Másnap elküldtem (megmondtam, hogy inkább hanyagoljuk egymást). Ha megkérdezné miért: nem jött be. Ennyi.
Barát esetleg lehetne, de mint pasi nem indított el bennem semmit... Szerintem ez teljesen normális, nem minden ellenkező nemű ember gerjed egymásra, csak mert ellenkező neműek és jót dumáltak.
Még nem találtad meg aki hozzád illik, működik köztetek a kémia. Nem tűnsz túl okoskodónak? Nem okosnak!
Nem beszélsz túl sokat? Nincsenek alpári vicceid a randin?
Mert mondjuk, nálam ezek lehetnek az ejtés indokai.
Nagy baj nem lehet Veled, biztos csak valami apróság, ami zavarja a lányokat..
Gondolom nem 70 éves vagy, így van időd..:)
Valószínűleg kevés az önbizalmad, ha csak erre építkezel.
Tényleg az lenne a legjobb, ha 1-2-nek hazudnál valamit és nem várnál ezektől semmi komolyat és talán megjön az önbizalmad.
Utána gondold át az egészet és nem lesz gond.
Lehet hogy az a baj, hogy látszik rajtad, hogy túlságosan próbálkozol. Vagy hogy rögtön randi után már hívogatod őket. Nem hülyeség, hogy randi után várni kell egy kicsit... Pont most volt egy olyan barátom, aki minden áldott nap órákat akart velem beszélni, teljesen rám akaszkodott. Persze ez a kapcsolatban annyira nem is volt rossz, de miután elküldtem, azután is hívogatott minden nap, alig bírtam lerázni...
Az exemmel, aki pedig 3 éve dobott ki... Hát mit mondjak, nála bunkóbb ember nincs az egész világon. Kb. hetente rám ír, nagyon, nagyon bunkó, de mégis összejönnék vele, ha úgy lenne. Ezt úgy hívják, hogy női logika. :) Nem azt mondom, hogy legyél te is bunkó, mert nem mindenkinek áll jól. De a túlzott kedvesség és nyálas ömlengés nagyon zavaró tud lenni! Legalább is nekem. De nem mondom hogy változz meg. Majd találsz olyan lányt, akinek így jössz be, ahogy vagy.
tényleg túl sokat foglalkozol a nőkkel. amíg nem tudod biztosan, hogy jobb vagy, mint egy nő, addig folyton ez lesz a baj. érezni fogják rajtad, hogy kellenek neked, úgy ahogy az első mondta, és már unics papucs leszel.
ráadásul túl kedves is vagy velük. éreztetned kell, hogy jobb vagy, és nem érdemelnek meg. néha lehetsz becsmérlő, vagy apró sértéseket elrejthetsz a mondanivalódban, vagy hozd kínos helyzetbe, éreztesd, hogy unod őt. kicsit csicskáztathatod is őket, ez alázatot és kötődést szül. bánj úgy velük, mint egy kölyökkutyával.
itt úgyis mindenki le fogja tagadni (kivéve az első válaszolót), de a nők arra izgulnak, ha a pasi kicsit bunkó és elérhetetlen. mindig az kell, amit enm kaphatnak meg, és aki rosszfiú, meg akarják javítani 8megszelídíteni a tifrist). és amint megeszelídítettek, megunnak. magyarul folyamatosan bunkónak kell lenned. pont ezért omlanak a tahó k*rógépek után, akik csakk ihasználják őket. azt szeretik, amire panaszkodhatnak.
ezt onnan fogod tudni, ha nem kell neked egy csaj, le se tudod vakarni rólad, és még lehet hogy nyafogni is fog utánad. ekkor biztosan jól csináltál valamit. ezt is tagadni fogják, de aki tapasztalta amit mondok, tudja hogy valós.
persze jobb esetben attól nősz fel és válsz férfivá, hogy erre magadtól rájössz, és megtanulsz önmagadnak élni - kihasználni őket. romantikus regényekbe elmegy a férfi-női eszmei kapcsolat, de az ilyen ritkább mint a fehér holló.
10: Nekem sose kell a lelkem ápolni, a csajok viszont már az 1. randin is el szokták "sírni" h mi a rossz épp nekik, én viszont csak pozitív dolgokat említek, bár olyankor jól érzem magam és nem jut eszembe siránkozni, ilyen akkor leszek amikor lelép és az az utáni pár napban amig el nem felejtem.
Emiatt aztán már meg se akarom próbálni újra mert annyira félek már a következő csalódástól :(
12: talán ez lehet a megoldás, én is erre gondoltam. de létezik olyan h vki senkinek nem jön be? Nem teszem magasra az igényeket, egy jófej csaj akivel jót tudok dumálni és hasonló az érdeklődésünk már nagyon bejön nekem :)
Többieknek is köszi a tanácsokat, megpróbálok megfogadni párat amiket jónak tartok és már én is észrevettem h azok hasznosak lehetnek :) Bunkó azért nem leszek mert szerintem nincs rá szükség, olyan lányokkal ismerkedek akik a "rendes" pasikat szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!