Hogy lehet ezt elviselni, érdemes még egyátalán így élni?
Már annyira nehezen viselem a folyamatos kudarcokat, egyszerűen semmi se okoz örömet, az összes eddigi randim nagy része kifejezetten jól sikerült, de a lányok mégis leléptek és többet nem is hallottam felőlük. Már azon gondolkozok hogy ha a következő randim is szarul végződik inkább megölöm magam.. hiszen minek egyátalán így élni..
ezt még leírni is rossz, de most minek szenvedjek éveket h utánna ugyan úgy kinyiffanjak..
Talán ne ezen múljon az életed....
Én sorozatosan üldözöm el a pasikat, egyre jobb vagyok benne, és már akkor is megy ha csak barátságról van szó. Borzalom!! De azért még van elég ok élni!!
"Sajnos túl sok az olyan nő, aki nem tudja megbecsülni az igazi értékeket"
Miböl gondolod hogy ő egy igazi érték? Itt az a szokás amelyik oldalról beszél a kérdező annak az oldalnak kiindulási alap hogy igaza van. Lehet te is épp igy menekülnél tőle mint a többi.
Kérdező: nem Julia Robertset kell levadászni, persze hogy abba beletörik a bicskád, kicsit lejjebb kéne adni és két kézzel kapnának utánad.
Vagy hazudni kell, mások azt csinálják.
Köszi a válaszokat!
Én már nem tudom mi a baj, senki nem tudja megmondani mi a baja velem. Már minden verziót kipróbáltam, kimutatom h kedvelem, közömbös leszek vele, félénk, menő minden voltam már és úgy vettem észre hogy 1-2 kivétellel az összes lány kedves volt és jól érezték magukat velem és én is velük. Láttam rajtuk h nevetnek meg tetszik nekik amiket mesélek, ők is élvezettel mesélték a saját történeteiket, mégis eltűntek mindenféle előjel nélkül.
Biztos bennem van a hiba, ezen nincs mit szépíteni, lehet nagyon gázul nézek ki és otthon átgondolják az egészet és arra jutnak hogy hosszú távon nem tudnának felvállalni :(
Vagy marad a hazugság. Hazudd azt hogy plaztikai sebész vagy, 80 telszám/nap garantált.
Állj át a sötét oldalra és minden könnyebben megy:P
Vhogy le kell írnom hogy mi a helyzet, gondolhatod hogy ott nem siránkozni szoktam, sőt ott mindig jól érzem magam és kifejezetten magabiztosnak láthatnak.
Nem nevezném magam csórónak sem, de nyilván nem vagyok plasztikai sebész szitű sem, az átlagnál talán kicsit jobb körülmények között élek, de ebből csak annyi látszik amit nem lehet eltitkolni, mert nem ez miatt akarom hogy velem legyenek.
Kedves kérdező!
Nőlj fel, legyen magabiztosságod, és az életedet ne a nők függvényében éld.
Ha bízol magadban akkor csaj is fog akadni, de ha ezt érzik rajtad, amit leírtál, ne csodálkozz, ha mindenki menekül, mert a lányok pasit akarnak maguknak, nem pedig lelket ápolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!