Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális vagyok, hogy ezt...

Normális vagyok, hogy ezt gondolom?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,még sohasem volt pasim.eddig az összes srácnak,akik nekem tetszettek én nem teszettem.Az önbizalmam romokban hever,hiába mindig csak visszautasítanak.Pedig szépnek látom magam,vékony vagyok,sportolok,igyekszem kedves lenni másokkal,de minden egyes visszautasításnál...összetörök,sírok..és mire felállok h utána újbol pofára esssek...Ha meglátok egy párt az utcán első gondolatom:nekik mért lehet?ők miért lehetnek egymással boldogak?aztán rájövök,h hülye vagyok.az önsajnálatba menekülök általában,de annyira szeretném legyőzni már.Mivel szerezhetném vissza az önbizalmam?Miért vagyk ilyen hülye?Miért szeretem én az olyat aki rám se néz???Ez depreszió?

segíts,ha tudsz:( L/16 köszi előre is!!!

2009. aug. 18. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
16 éves vagy és ez a legnagyobb problémád??? Amúgy nem depresszió ezen mindenki keresztül megy.
2009. aug. 19. 00:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
csak tinédzser vagy, nyugi, kinövöd :) (bár ez valószínúleg most nem vigasztal)
2009. aug. 19. 01:01
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
mire katona leszel elmúlik és a pasik miatt se kell majd aggódnod mivel állítólag k urva leszel.
2009. aug. 19. 02:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye vagy, hanem most vagy abban a korszakodban, amikor a fiúk iránt a legnagyobb az érdeklődésed. Az, hogy észre sem vesznek, nem a te hibád. Lehet hülyén hangzik, de a suliban a tanulásra koncentrálj, otthon és szabadidődben pedig űzz valamilyen hobbit, ami eltereli a gondolataidat ezekről. Ha nincs hobbid, keress egyet. Biztos van v.mi amiben jó vagy, v. amit szeretsz csinálni, és csak ezekkel foglalkozz. A szerelem majd rád talál. Amit írtál, hogy csak olyanok tetszenek neked, akiknek te nem tetszel, azért lehet, mert a külsőt nézed. Ismerd meg őket mielőtt megtetszenének.
2009. aug. 19. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is NEM vagy depressziós. Aki ide ír, az már eleve nem az. Aki depressziós (komoly, pszichés beteg), azt nem érdekli a külvilág. Szinte semennyire sem. Alig van kapcsolatban a körülötte lévőkkel, a világgal. Aki ide ír, az ezt kapásból nem mondhatja. Pipa.

16 éves nagy kamasz vagy, amit leírtál, annak van most az ideje. Nem kellemes, az tény, de teljesen normális. Annyit tehetsz, hogy meg- és átéled ezeket az érzéseket, nem próbálod őket elfojtani, hanem megtanulod kezelni. Akik elfojtják, magukkal szúrnak ki, később csak gondjuk lesz vele. Ha veszteség ér, sírj, gyászold meg, ha öröm, kacagj, és legyél vele boldog! Ennyi.

Ha földre kerülsz, el ne felejts mindig felállni! Ezt kell most megtanulnod. Később már tudni fogod, hogy milyen erős vagy.

Az önsajnálat azért rossz, mert benne maradsz. Úgy is osztályozhatod az érzelmeket, hogy vannak jók és rosszak, de úgy is, hogy vannak hasznosak és károsak. Az önsajnálat, egy káros jó érzés. (Kérdheted, hogy miért lenne "jó"? A válasz, ha nem lenne az, miért tennéd?) ;) Károsnak azért káros, mert a hasznos érzelmek, akár a fájdalmasak is, mindig cselekvéshez vezetnek. A károsak viszont önmagukért valók, és a cselekvés elhalasztásához, megtagadásához vezetnek. Na az önsajnálat pont ilyen. Akkor inkább legyél dühös, legyél irigy, vagy bármi. Mert ezekben az érzelmekben ott a hajtóerő, hogy "NEKEM IS SIKERÜLNI FOG!" (Engem pl. nem zavarna, ha látnál a kedvesemmel az utcán és irigykednél a boldogságunkra. Sőt, ebből tudnám, hogy milyen jó nekem, mert van mire irigykedned. Na jó, e nélkül is tudom.) ;)

2009. aug. 19. 16:18
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Igen amit za önsajnálatról irtál az igy igaz.
2009. aug. 19. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Áh, dehogy kamaszkor mit beszélnek ezek? Én már elmúltam kamasz akkor is előfordult,hogy igy gondolkoztam.Fel a fejjel szerintem ne hidd azt hogy nem teszel senkinek vagy

nem nézel ki elég jol.Nézz körül nézd meg milyen szép dolgokat találsz itt a földön.Élvezd és szeresd a világot és készülj fejleszd magad addig mire odakerülsz hogy barátod lesz.Olvass cikkeket arról hogyan ápolj egy kapcsolatot,hogyan kell egy családnak müködnie.Találd meg a testalkatodhoz illő ruhákat alakits ki egészséges szokásokat. Tanulj meg fözni segits anyudnak.És,ha lássák,hogy szorgos és vidám vagy az arcodra kiül a fény és az embereket csak ugy vonzod majd

2009. aug. 19. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanígy vagyok, csak 21/f kiadásban XD over88@freemail.hu vegyél fenn msnre :D max legrosszabb esetben letiltjuk egymást
2009. aug. 20. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
ja, én is így voltam , de 20 évesen beleuntam és nekiáltam füvezni! :D azota sincs senkim, de legalább, mikor beszívok egy jót röhögök én is magamon :D előfordul:D és lesz@rom a véleményeteket amugy, mert ugysem jövök ide többé :D hehe és ez is boldoggá tesz :D és most még csak be sem vagyok tépve
2009. aug. 20. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!