Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert utasitok vissza minden...

Miert utasitok vissza minden eselyt?

Figyelt kérdés
Ha pl tetszik valaki nagyon sok ideig, aztan elhiv ki, en visszautasitom. Es utalag mindent banok. De mar nem tudom jova tenni. Miert csinalok MINDIG igy ? Utalom ezert magam, de nemtudom mit tehetnek...:(
2009. aug. 18. 23:16
 1/7 anonim válasza:
100%

régebben énis ezt csináltam..azért mert féltem.De egyszer megmakacsoltam magam,legyőztema félelmem és..igent mondtam az elhívásra.Állatira izgultam,de utána már jó volt.Neked is csak ezt tom tanácsolni:ne utasítsd el ha hív,győzd le a félelmed!!:)

L/16

2009. aug. 18. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
én is állandóan ezt csinálom, nem vagy egyedül. nem tudom miért, lehet tényleg félelem, ahogy az előttem szóló írta...
2009. aug. 19. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet, szerintem 20 éves kor alatt ez nem gáz, hanem szinte természetes.

- Jobban szeretsz az álomvilágodban élni, ha belekezdenél egy valóságos kapcsolatba, le kellene mondanod arról, hogy olyannak lásd a többieket, amilyennek akarod.

- Félsz attól, hogy nem sikerül, így nem veszed észre, hogy a balsiker legjobb módja, ha meg sem próbálod.

- Félsz attól, hogy sikerül. Ezt kicsit bővebben el kell magyaráznom...

Több oka lehet annak is, hogy valaki miért fél sikeresnek lenni valamiben. Az egyik, hogy nem szeretné megbántani a szüleit. Hülyén hangzik, de ha a szüleit nem látja túl sikeresnek, ám azért szereti őket, akkor nem fogja az orruk alá dörgölni, hogy Ő mennyivel sikeresebb náluk. Tudat alatt ez oda vezethet, hogy olyan gátlások alakulnak ki, amelyek eleve megakadályozzák a sikert. Így nincs mitől félni. Másik verzió, hogy valakinek a sorsát utánozod a családból. Neki nem sikerült, és Te ezt a mintát követed tudat alatt. Ezt az utóbbit a legnehezebb észrevenni.

Ha fiatal vagy, majd kinövöd. Ha sokáig nem növöd ki, akkor majd keress meg! ;)

[link]

2009. aug. 19. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

én is ezt csinálom (16/L) és soha nem volt kapcsolatom :) csak mosolygok rajta, pedig néha jó lenne egy társ... de nem tartom magam még érettnek.

Olyan furcsa, hónapokig odavagyok egy srácért, aztán mikor elérhetővé válna, hirtelen nem kell... elutasítom. Sokan csodálkoznak, hogy nincs barátom (mert azt mondják szép vagyok...hát köszönöm:D) de szerintem az, hogy jól nézel ki, nem elég. Szóval ha te is annyi idős körül vagy mint én, akkor nem hiszem hogy le vagy maradva :)

2009. aug. 23. 01:10
 5/7 A kérdező kommentje:

En 17 vagyok, es tenyleg nagyon hasonlo a problemank akkor. Valamennyire megnyugtato, hogy nem csak en vagyok igy. :D

Amugy elkepzelheto, hogy en se vagyok igazan erett meg ehez. De egyszer mindennek eljon az ideje nemigaz ? :P

2009. aug. 23. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
mert még nem találtad meg az igazit.. én is így vagyok vele, de mostmár tudom milyen érzés kell hogy legyen. csak akkor megyek el a randira,ha megvan
2009. aug. 25. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
én is pont így vagyok vele :D :S Csak én 15 éves vagyok.nekem sem volt még sose barátom pedig már többen is "bepróbálkoztak" de néha egyértelműbb néha kevésbé egyértelmű jelekkel elküldtem mindenkit a fenébe. Nemtudom miért:S Persze utólag énis bánom
2010. jan. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!