Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok második...

Miért nem tudok második esélyt adni az embereknek?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy ha valaki, akit a barátomnak tartok, egyszer hibát követ el, átver vagy valami, utána hiába kér bocsánatot, meg hiába békülünk ki, sose lesz olyan a viszonyunk, mint azelőtt, nem tudok benne úgy megbízni, mert mindig olyanok jutnak eszembe, hogy mi van, ha megint átver. Próbáltam már tenni ezellen, de sose tudok második esélyt adni. Miért?
2009. ápr. 10. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez védekező reakció, szerintem mindenki így van vele, csak max nem vallják be.

Én sem tudok megbízni olyan emberekben, akik már csalódást okoztak nekem.

Persze fenntartom a jó viszonyt, meg minden, de én sem tudok már 100%-ra megbízni azokban, akik már egyszer hátba támadtak.

Szerintem ez normális.

2009. ápr. 10. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem jól teszed. Én sok pofont kaptam, míg eljutottam idáig, mint te. Nem érte meg újra megbízni:(
2009. ápr. 10. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En is valahogy igy vagyok vele,csak en inkabb hagytam magam es meg azutan is jartam igy.Nem azt akarom mondni,hogy ne bizz meg tobbet benne,de azt se kell megvarni mig meg 1szer atver.Vegulis ez attol is fugg milyen a kapcsolatotok,hogy ovis korotok ota a legjobb baratod,vagy eppen csak ismered.
2009. ápr. 10. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Helyes, ne is adj második esélyt.

Én se szoktam.

Helyette egy jobb egyenest. :D

2009. ápr. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!