Adjak neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy kürtöskalács árús fiúval.Azt mondta olyan a combom mint a fonott kalács és szerelmes belém.Nekem nem igazán tetszik mert elég kalácsképe van.De elég egyforma az érdeklődési körünk pl:szereti a csokis,vanilliás,epres kalácsot meg a húsvéti kalácsot és a karácsonyi mézes kalácsot ezért lehet hogy adok neki egy esélyt.Szerintetek?2011. jún. 18. 19:05
3/10 anonim válasza:
Adj neki!! Lehet, hogy most épp nem jön be külsőre, de lehet, hogy ha összejöttök, akkor annyira összeilletek, hogy évekig együtt lesztek!! Megéri, nem?? :)
4/10 anonim válasza:
Rossz kateg.! :D
De akkorát röhögtem... Szakadtam amíg olvastam! xDD
Na, de ha komolyan kédezted:
Ne. Szerelem nélkül... :S
5/10 beetlejuice válasza:
Csak nem egy mézeskalács házban lakik?:D
6/10 A kérdező kommentje:
beetlejuice honnan tudod? a te kalácsaidra is hajt?
2011. jún. 18. 19:22
7/10 anonim válasza:
Én nem nevettem,de azért jouone tessa!
8/10 beetlejuice válasza:
Hát, tudod ezeknek a kürtöskalács árusoknak a szenvedélyük a kalács, ha kalácsról van szó, akkor nem ismernek határokat.:D
10/10 anonim válasza:
húú, a helyedben én úgy megkalácsolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!