Elkéne hagynom a p*csába végre, vagy adjak neki mégegy esélyt, hátha magához tér?
Figyelt kérdés
"legjobb barátnőm", olyan könnyen besértődik mint a sz*r, és ráadásul a semmin. Most is pl: kijavítottam valamiben amit rosszul mondott:erre elkezdi: ne okoskodjál már folyton. És leszerencsétlenezett, mert lesértődékenyeztem. Ráadásul én néhanapján kijavítom, erre ő mindig besértődik, és én meg mindennap hallgatom, ahogy szekál:persze csak ilyen gyerekes dolgokkal, hogy:xy+yx, de úgy kell már leállítanom, és legtöbbször elengedem a fülem mellett pedig én is besértődhetnék. Most is kiírta facebookra, hogy:ilyen egy legjobb barátnő-.-", és mostmár felment bennem a pumpa és annyira beolvasnák neki egy jó nagyot, de eddig mindig magához tért mégha nem is ismerte be, de most tényleg nemtudom mittegyek. Baromira dühös vagyok, ezért is van egykét csúnya szó a mondandómban.2011. jún. 19. 22:12
1/8 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat szeretnék kérni
2011. jún. 19. 22:23
2/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy mi a bajod, majd pedig hagyd a pi-csába.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is hagyd.. Hány éves? Gondolom vagy 15.
4/8 A kérdező kommentje:
14:)
2011. jún. 21. 20:15
5/8 anonim válasza:
Amúgy nem azért mondom, mert én is csak 15 éves vagyok, de szerintem ez egy kicsit sok. Bár biztos, hogy kinövi. Én is mindig kijavítok valakit, sosem sértődnek meg emiatt. :D
6/8 anonim válasza:
hát velem is ugyanez volt bnőmmel vagyish pontosabban már csak a volt bnőm....... mindenen összevesztünk persze azok nem ien kis gyerekes dolgok voltak de az lett a vége h mindenki járja a maga útját egyáltalán nem keressük egymás társaságát sőt nem is beszélünk pedig oszt társak vagyunk szal ezvan mindenki eldöntheti h melyik utat választja........ én lehet rosszul döntöttem de nem bántam meg gondold el h te megbánnád-e és aszerint cselekedj..........
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom...Szerintem nemigazán tudnám elengedni, mert szinte olyanok vagyunk mint az ikrek. Csodálkozom is hogy nem az eltitkolt tesóm:D Szinte mindent együtt csinálunk, mindig ugyanarra gondolunk, és nehéz lenne elszakadni tőle...És néha csak egymásra kell néznünk és már felvidítjuk egymást. Csak az ien kisebb veszekedések olyan heti szinten mennek. És olyan évi egyszer/kétszer van egy nagyobb. A kisebbel arra gondolok hogy olyan pár óráig tart a nagyobb meg egy napig...
2011. jún. 22. 10:07
8/8 anonim válasza:
Hát nekem is volt egy olyan barátnőm akivel nagyon jóban voltunk, 6 év alatt egyszer vesztünk össze, mindig röhögtünk (ha egymásra néztük akkor is:)). Mondjuk mi összevesztünk mert új embereket talált és nem foglalkozott velem.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van ami nem tart örökké és legjobb barátból lehet más is. Akár ellenség is, vagy csak olyan ember akivel nem vagy jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!