Miért nem vagyok jó semmire?
Sziasztok!
Van még aki ezt olvassa?
A kérdező, mintha csak én lennék, igaz 34 vagyok, mindig is voltak "bajaim" magammal, én most érzem azt, hogy bárcsak ne lennék soha többé.
Jó volt olvasni ezeket a sorokat, remélem mindenki jól van!
Bár tudom nem chat felület ez, de ha van valaki, írhatna mi a helyzet azóta vele?
Üdv!
10-es vagyok. Volt egy durva majdnem két hétig tartó 40 fokos lázzal járó betegésgem, ami után majd 2 hónap volt mire talpraálltam, annyira legyengültem. Eközben volt egy furcsa - akár mondhatjuk - lázálmom, és végül is kaptam lehetőséget, éltem, s élek is vele mai napig, bár nem mondanám kielégítőnek, de jobb mint ha nem lenne. Sajnos ebben az országban nem látok fényes jövőt, nem fogok tudni egyedül önállóan lábraállni és elérni azokat a célokat melyeket megálmodtam, de hé! Egy nagyon fontos dolog kivételével végülis mindenem megvan amire szükségem van a létminimumhoz. Remélhetőleg azt is megkapom végre közel 20 év szenvedés, nélkülözés, és oly sok veszteség után. Ha rám mosolyog a szerencse, és létrejön ez a dolog, akkor a világ legszerencsésebb emberének mondhatom magamat. (Kézzel fogható ugyan, de lényegében nem materiális dologról van szó, illetve pénzért nem lehet megvenni.) 29/F
U.I.: Továbbra is azt mondom, hogy - bár mértékkel - de azt csinálja mindenki ami kielégíti vágyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!