Pszihologus segitsegevel le lehet kuzdeni a "minden semmire elpirulok dolgot"?
én gyenge bőrtípus vagyok, és emiatt a nap is hamar megkap, és sűrűn pirulok le. Ez azért kellemetlen számomra, mert fiú vagyok, aki szeret véleményezni, és amikor valaki azonnal idiótának tart, akkor régebben elpirultam, és az érvelésemen tompított ez az érzés. Manapság (a sok pirulós dologból tanulva) megingathatatlan érvelésem van, így nem jövök zavarba. (e témakör terén, de más dologgal zavarba lehet hozni.)
Én azt gondolom, hogy ha valaki nem tudja elfogadni, hogy ha valaki alacsony, más kultúrájú, vagy épp pirulós, akkor az az ember olyan szegénységi bizonyítványt állított ki (ezzel a viselkedésével magáról), hogy nem fogok vele semmilyen kapcsolatot létesíteni. Tehát magamban a pirulás okát kerestem (felfigyelnek hirtelen sokan rám), és ezt edzettem (sűrűn igyekeztem ilyen helyzetbe kerülni (mazochista módon)). Aztán amikor a saját energiámból a maximumot megtettem a "pirulás ellen", akkor már nem magamat ostoroztam ezzel, és a másik emberekben kerestem a "bibit". Szóval amennyit tudsz, tegyél meg a problémád megoldására (okokat keress, hogy miért pirulsz, és megoldást, az okokra), aztán a környezetedben nézz szét. Olyan emberek között pirulsz le, akik számára értéktelen ember vagy, vagy nem? :)
sok erőt! (írj privit, ha gondolod, és mondok még pár haszontalan tippet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!