Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen iskolákat ajánlotok?

Milyen iskolákat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Orvos szeretnék lenni. Onkológus. Segítene ha leírnátok hogy hanydiktól nézik a jegyeket abban a suliban és milyen jegyeknek kell lenni hogy bejuthassak. 12l
2012. dec. 2. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor kémia, biológia erősen és figyelni a fizikára és matekra. Nem tudom, hogy merre laksz, de itt Pesten ajánlani tudom neked a X. kerületi Szent László Gimnázium Kémia-Biosz tagozatát. Ide bekerülhetsz a központi felvételivel, asszem régebben még írattak külön felvételit bioszból, nem tudom most mi van. Meg persze azért 7. félévnek és 8.évvégének jól kell sikerülnie. Ha pedig nagyon jó tanuló vagy akkor megpróbálkozhatsz esetleg az Apáczai Csere János gimivel, ami egy nagyon erős iskola, de biztos a helyed a jövőben, ha itt érettségizel, viszont ez a hely az ország legjobb tanulói közül is válogat, nagyon nehéz bejutni, meg persze utána bent is kell maradni.

Nagyon szerencsés vagy, hogy ennyi idősen már vannak terveid a jövődről és le a kalappal, hogy ilyesmit választottál. Én nem tudnám elviselni a rákos betegek szenvedését, gyenge vagyok hozzá. Kéz és lábtörést előre is!

2012. dec. 2. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Apáczai Csere János suliban is 7fél évtől nézik a jegyeket? Mert nekem a tavalyi év nagyon roosszul sikerült mert beteg voltam de már jól vagyok. Az idei év vége meg jól fog sikerülni mert gőz erővel taanulok. Bioszból színötös vagyok. Valszeg dicséretes leszek. Kémia fizika nincs még. Amúgy pesttől messze lakom de nagyon szeretnék oda menni gimibe. és szüleim is örülnének neki.:)
2012. dec. 2. 19:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Ohh és matekból meg 4es leszek fél évkor. De év végére egy ötöst össze szeretnék hozni.:) De szerintem sikerülni fog!:)
2012. dec. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!