Az én világom nem földi mert itt sok a korlát.Egy teljesen elvont valószinűtlen világ amiben majdnem minden szép és jó.
2009. aug. 30. 14:27
22/34 anonim válasza:
ma 01:18
De igazad van! Iszonyatosan unalmas.. Nem tudom lehet azért nézek ennyi horrort meg akció filmet, hogy kicsit izgalmasabb legyen az életem... Én egy ilyen kis negatív figura vagyok.. Szeretnék harcolni.. NEm úgy mint egy katona.. Neem. Inkább Üldözöttből üldöző szeretnék lenni! Azért van a saját kis világunk, nehogy halálra unjuk magunkat.. Gondoljatok bele, hogy milyen silány kis életünk lenne, hogy ha nem képzelődhetnénk.. Bele se merek gondolni.. Áhh de szörnyű.
Amúgy már írtam ide, azért nem írom le milyen a világom..
2009. aug. 30. 14:49
23/34 anonim válasza:
Az én álomvilágomban, mindenki szeret, én vagyok mindig a középpontba, én vagyok a legszebb és a legokosabb :)) Mindenki a barátom/barátnőm akar lenni!!
Amúgy szerintem, azért van ez mert a valóságban nagyon messze állok ettől,bár szerintem ezzel mindenki így van,amit nem kap meg az élettől,pedig nagyon szeretné,arról ábrándozik...
2009. aug. 30. 15:45
24/34 anonim válasza:
az én álomvilágom egy nagy fura néha perverz és őrületes dolgokból összeállított katyvasz:) pl.: az én álomvilágomban van Barátok Közt,Alien vs. Peredator (csak itt nem harcolnak hanem barátok :)) van itt főnix,sárkány,filmszereplő vagy zenész vagy... háááát sok minden és sok mindenki:) de Én nem szerepelek az álomvilágomban se a családom se senkim. de azért az F1 is helyet kap:) na mind1.. beteg az agyam ez tuti:)
2009. aug. 30. 17:31
25/34 anonim válasza:
Én is eltávolodtam az emberektől mindenkit szinte utálok magam körül az álomvilágomban egy sztár vagyok mint madonna ő a kedvencem azt csinálom ami jól esik azt képzelem h jó hangom van és jól táncolok egy hatalmas színpadon és sok barátom van mindent megtehetek. Ha a valóságban vagyok akkor a neten élem a világom ahol van egy igazi barátom és nekem ez a fontos a többiek nem érdekelnek lehet h ezért sem barátkozik velem senki.
Csak legalább akkor ne rúgnának belém én csak azt szeretném elérni h ne utáljanak.
2009. aug. 30. 22:54
26/34 anonim válasza:
Én egy picikét máshogy használom a saját kis világom kifejezést, mint itt a többség. Akkor szoktam erre hivatkozni, amikor egy adott szituációra egy spontán felvetülő teóriával állok elő, ami néha megdöbbenti a többieket. A legtöbb szituációt vagy konfliktusok nélkül akarom megoldani vagy valami furmányos módon, ami amúgy kivitelezhetetlen. Álmodozni nem igazán szoktam saját világról, néha elképzelek egy egy szitut, h az milyen érdekes lenne. (Amúgy vicces, hogy az egyik be is jött, enyhén ledöbbentem.)
2009. aug. 31. 00:24
27/34 anonim válasza:
Az enyém tele van virágokkal, rózsíszín egyszarvúakkal, sok-sok gumicukorral és Tobi-val a Naruto-ból :D
18/F
2010. nov. 4. 20:45
28/34 anonim válasza:
Jó csajok akik csak velem meg egy mással... sok lové és nekem mindent szabad mert világ megmentő hiper-szuper hős vagyok.szigoruan a valóságban nagyon nehezen létező,vagy egyáltalán nem létező dolgok,helyzetek.
2010. nov. 4. 21:12
29/34 anonim válasza:
7 milliárd élünk között
2011. júl. 21. 10:54
30/34 anonim válasza:
Az én világom nem poniloval meg mézeskalácsos.ha nem gonosz.diktátora vagyok én a világomnak.,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!