az én álomvilágomban nincsen pénz se hatalom csak egy párkapcsolat, nem egy hírességgel, hanem egy ismerőssel, egy ideje csak ebben a világban éltem, de rájöttem sokkal többet ér ha teszek is érte, nemcsak "várom" hogy majd leszm AZ ÁLMOKAT SOHA NEM SZABAD FELADNI, HISZEN AZOK HAJTÁK AZ EMBEREKET(persze rizikós és a végén pofára esel......
2009. aug. 18. 22:59
13/34 anonim válasza:
az én világom az, ahol egyedül vagyok, mint a valóságban. nincs benne semmi ami valóságos. én nem létezem, engem nem látnak a valóságban. elvont ember vagyok, teli irreális álmokkal és fantáziákkal mindenféle drog nélkül. jó elmenekülni ide a valós élet gondjatitól. a szerelmem karjaiban elaludni, aki nincs is velem, mert mással van. csak a képzelet. és ez betegít. :(
16/L
2009. aug. 18. 23:19
14/34 anonim válasza:
Nekem egy olyan világom van, ami nagyon jól felépített mindenféle kitalált szereplőkkel.
Pl:. Ha látok egy filmben egy szimpatikus szereplőt, akkor beleépítem.
Így mát Inuyasha a bátyám, Spike (Buffy-ból) a legjobb barátom sőt ez még csak aze eleje.. Senki se tud róla csak mostmár egy csomó idegen ember de nem számít úgyis csak az én ki világom lesz.
2009. aug. 19. 19:56
15/34 anonim válasza:
fél éve leszoktam a dohányzásról és az így megtakarított pénzt fűre költöttem! na az elmúlt fél évben a legtöbb nap be voltam tépve :D ez az igazi álomvilág :D
2009. aug. 20. 14:52
16/34 anonim válasza:
hehe jó olvasni hogy másnak is van ilyen.
nekem az fantázia világomban nagyon erős vagyok és nagyon gyors. mint a dragon ball ban. sokszor valami katasztrófát képzelek el, vagy hogy egy másik nagyonerőssel kell harcolnom.
de tudom hogy ez a frusztráltságnak a jele. vagyis nem mindig, mert van hogy egy filmbe élem bele magamat, úgy hogy szószerint bele:) elfantáziálgatok rajta hogy én miként reagálok, miket teszek pl világot fenyegető katasztrófa előtt.
2009. aug. 29. 23:29
17/34 anonim válasza:
MIndenkinek csak a saját "kis "világa létezik.
Ez a valóság!
Miota ezzel tisztába vagyok Qva jól érzem magam.
Nem nézek hiradot meg reklámokat nem hallgatom a panaszáradatokat nem politizálok stb.
Hihetetlenül boldog vagyok!!!!!!
Imádok a saját világomba lenni...
2009. aug. 29. 23:36
18/34 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan élnek más világban. Hogy itt mennyi beteg van->én is közéjük tarozok. Az én kis világomban minden szép, és minden úgy történik ahogy akarom, ott minden sikerül. Lassan már emberekre sincs szükségem, annyira eltávolodtam, pedig próbálok talajon maradni, de rájöttem, hogy a valódi világ az én világom mellett, egy nagy szívás. Remélem egyszer ez is megváltozik, de addigra is én menekülök a valóság elől, vissza a fantáziába. Fura de ott mindig megnyugszom.
2009. aug. 29. 23:42
19/34 anonim válasza:
Kik azok a mások hogy meghatározzák mi a valóság.
Hisz ők is a saját világukban élnek mint mindenki.
Miért kéne neked az ő "valoságukban" élned.
Légy boldog és ennyi.Ez a lényeg!
Nem a mások véleménye.
2009. aug. 30. 00:34
20/34 anonim válasza:
Az én kis világom nem dragonball, vagy hősös... Az én kis álomvilágoma z amit látok, csak egy nagyon picit rakok hozzá, teóriákat, gondolatokat, sok olyan filmet nézek mint a Vanila Sky, Mátrix, True Man Show, és el tudom képzelni mi is lehet ez a világ, de azt valahogy nem tudom elfogadni hogy csak annyi amit hallunk vagy látunk, hiszitek vagy nem főleg Naruto fogott meg..... Szinte hihetetlen hogy milyen KIB***SZOTTUL UNALMAS az élet, ha összehasonlitom bármilyen fantaztikus, kitalált filmel, vagy ha szabadon eresztem a fantáziám fél percre, akkor is százszor izgalmasabb világot tudnék kitalálni mint ez,, és mégis csak ennyi az élet,,, nehéz elfogadni, számomra lehetetlen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!