Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a saját kis világod?

Milyen a saját kis világod?

Figyelt kérdés
Megszámolni nem tudnám, hány embertől hallottam, hogy nem a valóságban él, hanem a saját kis világában. Milyen az?
2009. aug. 18. 18:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
én is abban élek, hiszek abban, hogy nekem is lehet olyan életem mint Angelina Jolie-nak vagy más hírességnak, legjobban a nagyszüleim néznek hülyének XD a szüleim szerint szimplán nagyot fogok esni
2009. aug. 18. 18:45
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
Az enyém mocskos mint a fantáziám is XD yeah rock and roll
2009. aug. 18. 18:47
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
énis a saját álomvilágomban élek,és hiszek abban h az álmaim egyszer valóra vállnak! És olyan jó látni amikor a sztárok a tévében mondják,hogy egy gyerekkori álmuk vállt valóra hogy hirességek lettek stb. ( persze nekem nem az az álmom h hiresség legyek,nahde mind1 a lényeg h hiszek benne h valóra fog válni az én álmom is,csak tenni is kell érte vmit nem csak ülni,és várni a csodát,de ha teszel érte és küzdesz,és hiszel benne előbb utóbb eljön !! :) ) az én világomban mindenjo nyugis szép és boldogság van benne:) de szerintem a legtöbb halak ilyen.. álomvilágban él:))))
2009. aug. 18. 18:51
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé egy elvont álomvilág az enyém :S:(
2009. aug. 18. 18:55
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
höhö hát sokkal furcsább mint amilyennek látnak, pedig mindig azt mondják h furi vagyok :D
2009. aug. 18. 18:58
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
A saját világom csak rám tartozik. Ha leírnám, milyen, már nem is lenne az enyém :)
2009. aug. 18. 18:59
 7/34 anonim ***** válasza:
73%
azért nem éppen 18:59-es
2009. aug. 18. 18:59
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én világom egy kis királyság, ahol mindenki boldog, én pedig hercegnő vagyok. Van, hogy csak fekszem az ágyon és ezen gondolkozok. Néha már tényleg úgy gondolok magamra, mint egy hercegnőreXD
2009. aug. 18. 19:54
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Rejtélyes, gonosz, kétszínű, bosszús, kétkedő, stb.. Pár év alatt teljesen elszigetelődtem az emberektől.. Ha nem muszáj nem beszélek senkivel.. A saját szüleim sem ismernek mostmár! Azt hiszik, hogy még mindig ugyan az a szeleburdi életrevaló mindig vidám lány vagyok! De nem!:D És ez tetszik! A külvilágnak mutatom, hogy olyan vagyok mint mindig.. És akkor veszítettem el a barátaimat amikor rájöttek, hogy kipusztult belőlem az akit ismertek!

Imádom az én kis világomat, ami csak az enyém! Van időm tervezi az életem és tetszik, hogy ura vagyok magamnak, tudom mit csinálok! Egyszer sokan fogják ismerni a nevem és, hogy honnan jöttem! :D

2009. aug. 18. 21:06
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is imádok aludni, mert az agyam már annyira hozzászokott a képzelgéseimhez, hogy még a valósághű álmokban is van valamilyen szupererőm. És ez szuper. :)
2009. aug. 18. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!