Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, aki nekem nagyon fontos. Sokat hülyéskedünk együtt. Amikor csak tudok, segítek neki, és tényleg bármit megtennék érte. És nem azért, mert én is várok tőle valamit, csak szimplán szeretném, hogy jó legyen neki. Csak azt hiányolom, hogy még egyszer sem mondta őszintén soha, hogy köszönöm. Ez nagyon rosszul esik. Szerintetek azért nem mondja mert csak elvárja tőlem a dolgokat, vagy igazából hálás nekem, csak nem mutatja?? mit kéne lépnem?2012. nov. 29. 18:50
1/1 anonim válasza:
Ő nem egy nagyon jó barát, csak kihasznál téged. Én is sok mindenkinek segítek, nem várok el tőlük semmit, köszönetet sem, de ők nem is a barátaim. A barát az, akire számíthatsz és ha nem is mondja, a viselkedésével "köszöni" meg, amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!