A barátnőm folyton csúfolódik velem! Miért?
Figyelt kérdés
az egyik barátnőm olyanokat mond nekem hogy egy nagy dagadt disznó vagyok meg hogy lefogyhatnék! ő 50 kiló ha van én meg olyan 60 körül(nem vagyok annyira kövér inkább husis) ez engem nagyon bánt.. ráadásul mindenki előtt mondja ezeket.. a társaságunkban vannak még ducik de nekik sose mondja csak engem piszkál2012. nov. 23. 16:59
1/4 aspikami válasza:
És ez neked a barátnőd?-.-" Keress vki mást. Aki elfogad olyannak amilyen vagy.
2/4 anonim válasza:
Miért nevezed őt a barátnődnek, aki ilyeneket mond és mások előtt megaláz, az nem barátnő.
3/4 anonim válasza:
Ez nem barátnő! Nem rég történt az én társasági körömbe egy ilyen dolog, ott ugyan ez volt a helyzet ha úgy vesszük, de az volt a benne "vicc", hogy egy olyan lánynak mondja aki nem meri "kinyitni a száját". Nem igazán bírom egyik lányt sem, de azért hozzáfűztem pár szót. Én sem vagyok vékony, de érdekes nekem nem mondott ilyent, mert én véleményt nyilvánítok elég sokszor.
4/4 anonim válasza:
Miert? mert megteheti!Ne hagyd magad alazni.Ha nem tudsz neki visszavagni , selejtezd.Egyebkent az sem az igazi barat , aki a szemedbe hazudja , de jol nezel ki, kozben meg egy dagadt disznonak tart.Viszont a tarsasagban valo megalaztatasodrol letehetne..ez nem epp egy igaz baratnore vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!