Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A barátnőm folyton csúfolódik...

A barátnőm folyton csúfolódik velem! Miért?

Figyelt kérdés
az egyik barátnőm olyanokat mond nekem hogy egy nagy dagadt disznó vagyok meg hogy lefogyhatnék! ő 50 kiló ha van én meg olyan 60 körül(nem vagyok annyira kövér inkább husis) ez engem nagyon bánt.. ráadásul mindenki előtt mondja ezeket.. a társaságunkban vannak még ducik de nekik sose mondja csak engem piszkál

2012. nov. 23. 16:59
 1/4 aspikami ***** válasza:
100%
És ez neked a barátnőd?-.-" Keress vki mást. Aki elfogad olyannak amilyen vagy.
2012. nov. 23. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nevezed őt a barátnődnek, aki ilyeneket mond és mások előtt megaláz, az nem barátnő.
2012. nov. 23. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem barátnő! Nem rég történt az én társasági körömbe egy ilyen dolog, ott ugyan ez volt a helyzet ha úgy vesszük, de az volt a benne "vicc", hogy egy olyan lánynak mondja aki nem meri "kinyitni a száját". Nem igazán bírom egyik lányt sem, de azért hozzáfűztem pár szót. Én sem vagyok vékony, de érdekes nekem nem mondott ilyent, mert én véleményt nyilvánítok elég sokszor.
2012. nov. 23. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Miert? mert megteheti!Ne hagyd magad alazni.Ha nem tudsz neki visszavagni , selejtezd.Egyebkent az sem az igazi barat , aki a szemedbe hazudja , de jol nezel ki, kozben meg egy dagadt disznonak tart.Viszont a tarsasagban valo megalaztatasodrol letehetne..ez nem epp egy igaz baratnore vall.
2012. nov. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!