Most velem van a baj?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.Egyszerűen kiakasztanak néha a lány osztálytársaim többsége.Ezeknek semmi sem számít,csak az hogy hogy néznek ki és hogy minél több pasit hülyítsenek?Egész nap szüntelenül vihognak és még a legalapvetőbb kérdésekre sem tudják a választ(az egyik egyszer például megkérdezte, hogy mi az a Rubophen).

És láthatóan ezt nagyon menőnek érzik...

Most velem van a baj?Én miért nem tudok olyan ,,önfeledt" lenni egész nap,mint akinek nincsenek problémái?

2012. nov. 26. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Te nem önfeledt nem tudsz lenni ,hanem egyszerűen nem vagy egy buta liba.És ez így nagyon jó.Ők meg éljék csak az álomvilágukat nyugodtan.Az ilyenekkel nem lehet mit csinálni.
2012. nov. 26. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:

> És láthatóan ezt nagyon menőnek érzik...

Mostanság egyfajta divat hülyének lenni.

2012. nov. 26. 19:32
 3/10 A kérdező kommentje:

De az ő életük olyan egyszerűnek tűnik...

Mondjátok azt, hogyha nagyobb leszek,ez változni fog!(legalább egy kicsit)Vagy akkor is lesznek ennyire idióta emberek?

2012. nov. 26. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Idióta emberek mindig lesznek. Csak az a különbség, hogy a felnőtt világban nem az a menő, ha valaki hülye.
2012. nov. 26. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ebben a világban csak az tud hepi lenni, aki hülye, vagy elhülyül.
2012. nov. 27. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:

fuu felnőtt korukra megfogják szivni.

de amugy nálam is kopp ugyan ez van:S röhögnek a jó nagy ba*romságokon jó hangosan hogy mindenki hallja szerintem rohadt gáz...de hát ez van...O.O

16L

2012. dec. 3. 23:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Nm tudom, hogy mennyire fogják megszívni,szerintem még az is lehet, hogy az ilyeneknek lesz a legnagyobb szerencséjük...
2012. dec. 4. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Bizony lehet..., de ne foglalkozz velük. Velük van a baj, nem veled. Te is lehetsz önfeledt, csak másképp. Nem vagy az ő szintjükön. ......
2012. dec. 4. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj. Nagyszerű, hogy ilyen vagy. :)
2012. dec. 16. 14:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Örülök így látatlanban is, hogy így látod!:))
2012. dec. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!