Undorítónak, üresnek, ráadásul őrülten egyedül érzem magam. Erre van "gyógymód"?
Figyelt kérdés
Kezdek belebolondulni a magányomba, nem tudom merre lehetne a kiút ebből az útvesztőből.2012. nov. 29. 17:16
1/11 anonim válasza:
Lány vagy? Mert akkor ez normális 20-25 között.
2/11 anonim válasza:
ismerősök, barátok szerzése
hobbi, munka, másodállás kialakítása
a megoldás
3/11 tetris válasza:
Hát akkor tessék valami értelmes dolgot keresni. Ha magányosnak érzed magad, hát menj emberek közé. De átmehetnél beszélgetni akár csak a szomszédba, a Juliska nénihez, aki biztosan hálásan fogadna egy kis diskurálásra.
Egy háztartásban mindig van mit csinálni. Nosza, állj fel a gép mellől, és kapd el a porszívót, vagy áll neki főzni. DE neki lehet állni kiválogatni azokat a ruhákat, amiket már nem használsz, és holnap elviheted a vöröskeresztnek. Mindjárt nem éreznéd magad értéktelennek.
Mindenképpen olyan elfoglaltságot kellene találnod, aminek értelme van, ami hasznos.
4/11 anonim válasza:
Van gyógymód mindenre,de ennyi információ kevés ahhoz,hogy segíthessünk.
5/11 anonim válasza:
Írj privátot, és beszélgetünk... :)
Talán egy kicsit elmúlik majd a magányod :)
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kevés információ, de annyi mindent tudnék írni, ami a fejemben kavarog, hogy képtelen vagyok kiszűrni azt, ami igazán oka lehet a magányomnak. Mindenesetre köszönöm a tippeket! :)
2012. nov. 29. 19:29
8/11 anonim válasza:
Akkor ülj be egy kád forró vízbe (már ha van kádatok) legalább 1 órára és gondold át szép sorjában a gondjaidat.
10/11 anonim válasza:
Én is nemsokára bele fogok ülni egy kád forró vízbe,de sajnos csak átmenetileg segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!