Én soha nem lehetek boldog?
Nem is tudom...nevezzük a sorsnak...
Olykor megmutatja,hogy milyen is boldognak lenni(azt is csak 1-2 napra)majd mindent elvesz és üresen hagy.Nem bírom már,nem értem miért van ez...
Ha ma például történik valami,amiért boldog lehetek egy picit,holnap minden elmúlik,és ahelyett,hogy minden folytatódna a régi kerékvágásban még rosszabb lesz.
Már komolyan félek a boldogságtól,mert tudom,hogy utána csak fájdalom lesz,és ez mindig így van,soha nincs kivétel,én nem lehetek maradéktalanul boldog.Sokszor gondolkozom azon,hogy véget vetek az életemnek,de az megfutamodás a problémák elől,de ha már szinte mindennap történik valami,ami miatt elmegy az életkedved,akkor már egy idő után megunja ezt is az ember.Életemben egyszer sírtam örömömben,de utána meg napokig sírtam egy olyan érzés miatt,ami leírhatatlanul fájt,és még most is fáj...
Mit csináljak?Már nem bírom...
Egyrészt, nem értékelnéd a jót, ha nem lenne rossz.
Másrészt meg törődj csak a jóval,a a rosszra meg ne figyelj. Döntsd el, hogy boldog leszel. Nem a körülményeiden múlik, hanem a te döntésed.
Már egy csomószor eldöntöttem,hogy boldog leszek,és mosolyogtam,talán még jól is éreztem magam,de nem értem vele semmit,mivel így csak saját magamnak hazudtam,na meg másoknak is,és a nap végére megint összetörtem.
Mindig azt mondják,hogy a boldogság önmagunkban van,vagy hogy találjak magamnak egy célt,már mindent mondtak,de semmi sem segített rajtam...most is már csak azért írtam ezt ki,mert szükségem volt arra,hogy elmondhassam valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!