Hogyan ismerhetem meg magam? Hogyan lehetek boldog?
Úgy érzem, hogy totál boldogtalan vagyok. Fogalmam nincs, hogy másoknak mit tudok nyújtani, azt sem tudom, hogy mihez érted, és miben vagyok jó. Nem tudok elmondani magamról 5 jelzőt... Nem találom magam.:( Hogy lehet ezen segíteni?
18 éves vagyok, tudom, hogy előttem az élet, és hogy ilyen idősen még valamilyen szinten normális, hogy bizonytalan vagyok valamilyen szinten, mivel még nem tudok semmit a nagybetűs életről.
De én szeretném megtalálni a szépet...
Az életet tanulni kell, ezt manapság nagyon kevesen tudják. Én is csak 20 évesen jöttem rá...
Csak annyit tudok mondani, próbálj ki mindent, amit kipróbálhatsz.
Nézz kifelé, de néha nézz szét belül. Ne csodálkozz, hogy ha belül gyakran pillanatról pillanatra változol. Odabent gyorsan peregnek a percek, odakint sok minden stabil, a dolgokhoz idő kell.
Nézz, láss, gondolkodj, tanulj, hallj, ismerkedj, ölelj, szeress, puszilj, szeretkezz, harcolj, küzdj, szenvedj, bukj el, nyerj, süllyedj el, emelkedj fel, halj meg, szüless újjá, állj meg egy percre, menj tovább, maradj, utazz, énekelj, mesélj, zenélj, sírj ...
:)
Én ilyenkor írok egy listát, a következő hónapra: Jégkorizás, 3 kiselőadás, 5 ötös beszerzése, futás.
És igyekszem megcsinálni őket. :) Hatalmas buli szokott lenni, főleg ha betartom.
Ne aggódj, addig mondod, hogy magadba beszéled, próbáld mindig elsorolni miért lehetsz hálás. És lassan meglesz az első tulajdonság: Optimista!
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!