Typsy93 kérdése:
Nagyon gáz ha 19 évesen félek még a sötétbe?
Figyelt kérdés
Nevetni fogtok most!! Ha éjjel az utcán megyek akkor nem szoktam félni, csak valamiért késő otthon jön elő nekem ez a gondolat!! Néha nem is tudok elaludni, mert nagyon bolondságokat beszélek be magamnak, vmikor csak TV-vel merek!! Nagyon iesztő amikor aludnál el, és egyszer csak ien recsegést hallasz, meg hogy megpattan a flakonos üveg meg a parketta, ezek mik???!! Hülyének néztek, de néha hajlamos vagyok tartani attól, hogy a szellem egyik éjszaka előjön és megieszt, ami ellen nem tudok mit csinálni, nem tudom miért van ez belém ivódva!! Volt már alvásparalízisem 1x vagy 2x és nagyon iesztő volt!!!!#smmi
2012. nov. 27. 18:36
11/15 anonim válasza:
Nem gáz, mer én is félek néha a sötétben, sőt volt úgy, hogy saját magam beparáztattam fényes nappal egyedül a lakásban. Ezeket a dolgokat magadban kell leküzdeni. Valahogyan tereld el a figyelmedet ezekről a dolgokról. Az ember magától az ismeretlentől fél. Ne hergeld fel saját magadat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy pánikrohamaid vannak.
13/15 Jézus :) válasza:
Számomra felfoghatatlan. Ha tisztában vagy az élettel, szóval, tudod, hogy minden probléma alapja maga az ember, akkor rájössz, hogy minden félelmed alapja is te vagy. Nincs a sötétben abszólút semmi. Ezt hosszú lenne el mondani. Olvassátok el: "Osho - Bármit választhatsz, úgyis a poklot választod" című művét. Rövid és velős.
14/15 gregarm válasza:
"minden probléma alapja maga az ember"
Ha te ezt hiszed elég boldogtalan életed lehet.
Az egy dolog, hogy félsz a sötétben, mert ez a tulajdonság még az őskorban életet mentett, de ma a félelmeid többsége nem a természetes dolgokból fakad, hanem a keresztények által ráderőszakolt hülyeségekből. Akkor is, ha más a vallásod, mert hallod más emberektől olvasól rólla stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!