Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha befüvezek és bevagyok...

Ha befüvezek és bevagyok tépve és hirtelen ki kell józanodnom mivel tudom elősegíteni ezt?

Figyelt kérdés

pl: sokat iszol,rágyújtasz,levegőzöl,zuhanyz ??:DD

ötleteket várok:S

2012. nov. 26. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
ugyanaz vagyok...:) Gondolhatod, hogy nem vagyok elmélyülve a témáb
2012. dec. 29. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
bocsi.. :D szóval gondolhatod, hogy nem vagyok elmélyülve a témában, de azért van pár dolog ami elég közismert. Gyakoribb éhségérzet,memóriád romlik(szóval sokkal nehezebb lesz mondjuk tanulnod, meg amúgy hallottam olyat is hogy valaki füvezett és többször is el kellett ahhoz olvasnia egy mondatot, hogy megértse),rákkeltő, kétlem hogy lány lennél,de ha terhes lennél akkor nagyobb lenne a kockázata hogy valami baja lesz a babának, meg úgy eleve a lélektani hatása, kicsit sz*rabb passzban vagy többet akarsz, aztán jön a többi... én nem csinálnám, de hát ugye mit ér az hogy én itt most névtelenül, arctalanul írok:D
2012. dec. 29. 21:20
 13/17 an00nym ***** válasza:
100%

hát igen, sok a gyakori és köztudott baromság :)

rákkeltő?? -ez mindenesetre eléggé meglep, valószínüleg ezért a legjobb eredményekkel rendelkező gyógyszer a rákra....a CBD(cannabidiol) rengeteg más pozitív hatás mellett meggátolja a rákos sejtek fejlődését és segít szintén "rákellenes" hatású keramidot termelni

a memória romlása igaz, de csak a hatás idejére és a rövidtávú memóriára igaz, tanulni szerintem kb. lehetetlen betépve, viszont a hosszútávú memóriát szintén a hatás idejére "előtérbe hozza", könnyebben emlékszel gyermekkori eseményekre, érzésekre

lélektani hatásáról szinte csak pozitívat tudnék mondani, megfelelő használat mellett

-ehez az is hozzátartozik hogy nem azt kell vele kezelni ha "szarabb passzban vagy", hanem akkor érdemes fogyasztani amikor egyébként sincs problémád, mint minden tudatmodósító a marihuána és felszínre hozhat rejtöző pszichés betegséget, bár erre igen kicsi az esély

a vicc az hogy csupán egyetlen kutatás készült terhesség alatt füvező anyukákról 8 személy részvételével Jamaikában, és egészségesebbek voltak az ő gyermekeik a születést követő 3 hónapban(ennek ellenére semmiképpen sem ajánlanék terhesség alatt bármilyen tudatmodósítót fogyasztani), egyébként az anyatejnek is magas a cannabinoid tartalma

erről bővebben itt:

[link]

[link]

a kapudrog-elmélet meg milliószor meg lett cáfolva csak az elcseszett amgyar média nem képes máson lovagolni....fű=heroin

2012. dec. 30. 00:04
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
egyél csokit vagy valami édeset
2013. jan. 3. 22:24
 15/17 anonim válasza:
100%
Kedves személy akivel (igen jól informált) an00nym vitatkozott. Hidd el nekem ha valaki aki jó társaságban már párszor kipróbált MINŐSÉGI füvet (vagyis nem biot, vagy akármi sz@art) már egy párszór, egyáltalán nincs a marihuána ellen. Én úgy tekintek a fű mint egy nagyon finom ételre amit néha nagy élvezettel elfogyasztok. Persze hogy vannak pár mellék hatása ami nem túl beleillő a szociális életbe, de nem kell túlzásba esni és kész.
2013. jan. 14. 16:16
 16/17 anonim válasza:
37%
mit kell itt noliferkedni hogy gyakorin veszekedtek?aki nem akar szivni az ne szivjom mit kell itt baszkodni?amugy nekem az jott be hogy beszivva megyek hazafele es a moszkvan elhaladok par lathatosagi mellenyes fiatal ember mellet.az altalaban ugy ram hozza a paraflesset hogy egy eletre kijozanodok.:D
2013. jan. 23. 00:04
 17/17 anonim válasza:
a füves cigi annyiban káros, hogy jobban roncsolja a tüdőd, mint a sima cigi.. igyál sokat, egyél, kávéz,, hideg zuhany, de a legjobb, ha alszol rá egyet
2013. jan. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!