bár a cigarettázás nem hiszem hogy segítene lejönni, de kávé, HIDEG zuhany(ez a szempirosságot is kezeli), aztán jó mély lélegzeteket venni
2012. nov. 27. 17:08
4/17 anonim válasza:
nemkéne ilyen f*szságokat csinálnod
2012. dec. 1. 21:08
5/17 an00nym válasza:
kedves utolsó, miért gondolod hogy marihuánát foagyasztani butaság?
2012. dec. 2. 15:25
6/17 anonim válasza:
ez cuki... miért gondolom:))) Esetleg nézz utána az élettani hatásainak ;) De végülis mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja...
2012. dec. 11. 16:00
7/17 an00nym válasza:
kicsit több mint 4éve annak nézek utána, még az is lehet hogy azért teszek fel ilyen egyszerű kérdést mert az a néhány ezer oldal amit erről ovlastam és amit különböző előadásokon meghallgattam e kedves növénykéről nem terjedtek ki arra a részre -ismétlem- miért butaság fogyasztani?
gondoltam informálódom kicsit, illetve ha valami hibát találok abban amit írnál ha válaszolnál azt kijavítanám hogy te is művelődj :)
2012. dec. 11. 17:29
8/17 anonim válasza:
a cigi csak jobban rásegít a hatásra :D gyorsan lejössz ha kúrsz,iszol,eszel,mozgol,a hideg zuhany is nagyon sokat segít,vagy a legjobb az alvás!..ja és még a tej,kávé is sokat segít!!
2012. dec. 12. 21:05
9/17 anonim válasza:
Csak rombolod a szervezeted, nem veszed észre???!!!!
2012. dec. 28. 19:11
10/17 an00nym válasza:
tőled is megkérdezem, mert ez engem igazán érdekel
milyen károsodást okoz a szervezetben a megfelelően fogyasztott kender?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!